Horoscop 18-19 Aprilie 2015: Momente de tensiune pentru zodia Peşti

Horoscop 18 Aprilie 2015: Peștii se pot confrunta cu momente de tensiune sau activități noi, iar Taurii pot obține rezultatele dorite în afaceri, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
17 apr. 2015, 11:07
Horoscop 18-19 Aprilie 2015: Momente de tensiune pentru zodia Peşti

Horoscop Berbec 18 Aprilie 2015

Aveți cunoștințe sau talente care vă fac potrivit în special pentru orice job la care aspirați. Dacă aveți propria afacere, v-ați putea extinde domeniul de aplicare. În dragoste, dacă nu aveți pereche, ați putea afla de la cineva, că o persoană dorește să vă cunoască.

Citeşte şi HOROSCOP: De ce sunt zodiile singure

Horoscop Taur 18 Aprilie 2015

Puteți obține rezultatele dorite într-o afacere sau un proiect dacă sunteți consecvent și mereu atent pe toate detaliile aferente. Mai mult decât atât, economiile ar putea crește. În iubire, vă puteți bucura în această etapă a uniunii cu persoana iubită. Sănătatea dvs este stabilă.
 
Horoscop Gemeni 18 Aprilie 2015

Este nevoie să depășiți orice dificultate și nu vă abateți de la obiectivele dvs, pentru că după un mare efort veți atinge punctele dorite. În dragoste, aveți nevoie de intimitate absolută pentru a discuta anumite aspecte cu partenerul dvs.

Citeşte şi HOROSCOP: La ce vârste vei fi înşelat, în funcţie de zodie

Horoscop Rac 18 Aprilie 2015

Rezultatele unei reuniuni privind o afacere sau un proiect, nu sunt exact ceea ce v-ați fi dorit. Totuși, trebuie să păstrați eforturile pentru a atinge obiectivele în acest aspect. La nivel emoțional, o persoană care încearcă să se apropie de dvs, v-ar putea face mult bine.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.