Horoscop 18 decembrie 2022. Tăvălug de emoţii şi sentimente care cu greu va putea fi ţinut în frâu

Luna din Balanta cea dreapta va face trigon mai intai Saturn, usurand actiunea spre implinirea dorintelor. Apoi se deplaseaza pentru a face sextil cu Soarele.

18 dec. 2022, 00:08
Horoscop 18 decembrie 2022. Tăvălug de emoţii şi sentimente care cu greu va putea fi ţinut în frâu

Horoscop 18 decembrie 2022. Dorintele noastre ar putea sa ne copleseasca atunci cand Luna nu este de acord cu Pluto, dar ar trebui sa devina mai usor sa gestionam orice sentimente complexe atunci cand Luna intra in complicatul Scorpion.

Horoscop 18 decembrie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Esti mai rapid sa absorbi ce se intampla in jur decat ai fost in ultima vreme. Conversatiile iti sunt pline de viata si vioiciune. Te poti simti ca si cum ai fi dirijorul unei simfonii ce dirijeaza fiecare instrument din orchestra.

Esti in stare sa intelegi si sa urmezi diferite armonii si linii melodice in timp ce iti mentii in cap ritmul constant. Muzica pe care o poti face, asadar, in cooperare cu altii, este magica. Profita de acest flux.

Citeste si Horoscop Crăciun 2022, de Mihai Voropchievici. Perioada de reconectivitate cu Divinitatea. Zodiile de pământ dau de greu!

Horoscop 18 decembrie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu iti mai baga nasul in treburile altora azi, indiferent de motiv si justificari. Daca trebuie sa fii inclus intr-o conversatie, vei fi invitart. Daca esti suspicios pe actiunile si motivatiile altora, nu faci decat sa isi piarda increderea in tine. Nu o lua pe ruta asta.

Mentine-ti gandurile critice si aspre pentru tine. Perfectiunea este un subiect fierbinte in mintea ta. Realizeaza ca singura persoana ce are control asupra acestui aspect esti tu. Chiar e nevoie de atata critica ? Iti face bine ? Iti ajuta relatiile ?

Horoscop 18 decembrie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Actiunile tale pot lua o turnura brusca azi, deci fii atent. Aceasta miscare poate parea enervanta la inceput dar daca mergi pe partea insorita a drumului, vei vedea ca directia actiunilor este cea de care ai nevoie acum. Nu e o zi in care sa stai pe spate si sa fii spectatorul vietii tale. Fa ceva activ inainte sa faca altii pentru viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Ce cadouri vor primi zodiile din partea astrelor. Cinci nativi vor fi foarte norocoși