Horoscop 18 iunie 2022. Ies la iveală greşeli din trecut pe care le-ai fi vrut îngropate pentru vecie

Incepe weekend-ul si astrele par sa te tina in prize. Cuadratura dintre Venus si Saturn atrage atentia asupra greselilor facute.

18 iun. 2022, 00:41
Horoscop 18 iunie 2022. Ies la iveală greşeli din trecut pe care le-ai fi vrut îngropate pentru vecie
Horoscopul zilei

Horoscop 18 iunie 2022. De asemenea, poti vedea probleme acolo unde chiar nu exista. Ai tendinta de a fi certaret.

Horoscop 18 iunie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca ar fi sa auzi un cioc-cioc la usa ta azi, sunt foarte mari sanse sa fie destinul pe teme de iubire. Nu fii uimit, prinde orice oportunitate iti apare, la propriu si la figurat. Astrele iti trimit sufletul pereche in calea ta, tu doar trebuie sa il recunosti.

Horoscop 18 iunie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este posibil sa te gasesti intr-o situatie capcana astazi. Poti incepe ziua simtindu-te singur si trist dar in egala masura ai o responsabilitate sa eviti sa arati asta tuturor. Incearca sa iti tii mintea departe de ganduri negative. Munca si prietenii te vor ajuta sa devii vesel peste zi.

Horoscop 18 iunie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ingrijirea fizica personala va fi in mintea ta in cea mai mare parte a zilei. Esti predispus sa cheltui ceva bani pentru a imbunatati felul in care arati, in special cand vine vorba de coafura. Si haine ori accesoriile iti sunt o prioritate. Ai grija doar sa mai ramai cu bani pentru restul zilelor!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 18 iunie 2022

Cuadratura dintre planeta iubirii –  Venus –  si planeta karmei – Saturn – aduce momente emotionante. Celibatarii sunt sfatuiti sa isi mute intalnirile pentru alta data. Azi nu e cea mai potrivita pentru flirt si poti face greseli. Pentru cupluri poate fi o zi mare. Recunoasterea unor greseli facute in trecut pot duce la rezolvarea unor situatii tensionate.

Citeste si Horoscop iulie 2022. Cea mai norocoasă zodie a lunii. Aceşti nativ au succes pe toată linia

Horoscop dragoste 18 iunie 2022 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Lasa deoparte scenariile negativiste si bucura-te de partenerul de cuplu. Cu cat adopti o atitudine mai pozitiva, cu atat emani vibratii care il atrag si puteti petrece momente placute impreuna. Daca esti singur, ai p utea intalni pe cineva nou. Insa analizeaza daca este ceea ce ai nevoie. Nu merge mai departe daca nu esti convins.

Horoscop dragoste 18 iunie 2022 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Evita discutiile interminabile care nu duc la nicio solutie. Nu vei reusi decat sa creezi o situatie tensionata si deloc benefica pentru dragoste. Daca esti singur, iesi cu prietenii, distreaza-te. O schimbare a peisajului poate fi ceea ce ai nevoie pentru a fi mai proaspat si mai atractiv pentru ceilalti.

Horoscop dragoste 18 iunie 2022 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Este vremea sa abordezi altfel relatia de cuplu. Daca tot ce ai facut pana acum n-a adus rezultate, inseamna ca n-a fost ce trebuie. Fii mai flexibil, mai vorbaret. Spune ce simti fara sa aduci acuzatii. Daca esti singur, cu sigurata stii vorba din batrani „are balta peste”. Dar nu poti prinde niciunul, daca nu iesi la pescuit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Horoscop celtic. Află ce zodie eşti şi ce semnificaţie are pentru tine