Horoscop 18 mai 2022. Plăceri spontane pentru o zodie, noutăţi în Casa Banilor pentru alta

Poate aparea o dorinta de schimbari serioase. Nu va nega placerea de a schimba radical spatiul. In acelasi timp, nu uitati de rude si prieteni. Ziua este ideala pentru tot felul de contacte.

17 mai 2022, 13:15
Horoscop 18 mai 2022. Plăceri spontane pentru o zodie, noutăţi în Casa Banilor pentru alta

Horoscop 18 mai 2022 Berbec

Berbec, sensibilitatea ta este otrava acum. Totul se simte ca un declansator si nu exista nicio cale de iesire din inchisoarea mentala. Un cuvant catre intelepti: fa ceea ce crezi ca este potrivit atata timp cat trebuie si apoi pleaca. Inscrie-te acum la o sesiune de vindecare sau apeleaza la ceaiuri aromatice. Sfat: ai grija de nervi si de timpul tau.

Taur

Taur, lasa-ti egoul sa stea in cale. Vrei sa incepi o conversatie cu cineva special. Nu stii niciodata la ce ar putea duce cu atata magie in aer. Daca esti singur si cauti noi oportunitati de intalnire, lumea virtuala poate fi un loc bun de inceput. Sfat: Nu va fie teama sa intalniti oameni noi.

Gemeni

Gemeni, incercati sa gasiti piesa lipsa din puzzle. Acesta este un partener ideal care are o abilitate neobisnuita de a umple un gol interior sau de a lucra in mod constant care iti inspira optimism. Spoiler: perfectiunea nu exista. Fii aici si acum. Apreciaza imperfectiunea a tot ceea ce este creat. Gasiti ordine in haos. Atata timp cat iti amintesti ca tu insuti esti sursa bucuriei si a fericirii, vei trece peste asta.

Horoscop BANI si SUCCES. Zodia care dă peste „comori” nebănuite în această săptămână
Horoscop 18 mai 2022 Rac

Rac, este timpul sa faceti o pauza si sa respirati. Astrele te cheama sa evaluezi ce a functionat si ce nu a functionat pentru tine. Procesul de eliminare a ceea ce nu era acolo va ajuta sa faceti loc pentru lucruri care va ridica cu adevarat spiritul. Pe frontul interpersonal, sunteti incurajat sa reflectati asupra experientelor pe care le-ati avut in trecutul recent. Nu totul a fost placut, dar a fost o lectie importanta de viata. Acesta este ceva pentru care ar trebui sa fii recunoscator pe masura ce mergi mai departe. Sfat: Continuati sa mergeti inainte, indiferent de ce dificultati apar.

Leu

Leu, stralucesti diferit cand esti inconjurat de oamenii potriviti. Cu siguranta stii despre asta, nu-i asa? Daca ati experimentat recent o resetare legata de lista de prieteni, stiti ca sunteti pe drumul cel bun. Pregateste-te sa cunosti oameni care sa se potriveasca cu frecventa ta si sa-ti lase loc sa te exprimi. Asigurati-va ca ii ascultati si le amintiti de magia care curge in venele lor. Sfat: Bucurati-va de atentia celorlalti.

Fecioara

Fecioara, productivitatea ta nu iti determina valoarea de sine. Este bine ca intelegi aceasta lectie la un nivel profund. In loc sa spui da la tot ceea ce iti iese in cale, alegi cu ce rezoneaza sufletul tau. Cunoaste-ti puterea si actioneaza dupa ea, Fecioara. In plus, traiti o renastere cand vine vorba de sanatate si bunastare. Este posibil sa simti nevoia de a face miscare, de a te inscrie la o sala de sport sau de a incepe din nou sa alergi. Tine minte, daca te face sa te simti bine, atunci esti pe drumul cel bun. Sfat: rasfata-te cu placerile spontane.

Horoscop 18 mai 2022 Balanta

Balanta, exista o cunoastere interioara in interiorul tau ca ceea ce este al tau isi va gasi intotdeauna drumul catre tine. Nu este nevoie sa va angajati in lucruri complicate. Nu este nevoie sa puneti la indoiala sprijinul divin pe care il aveti acum si in orice moment. Legatura cu elementul apa va fi, de asemenea, un subiect important pentru tine in pregatirea pentru viitoarea luna plina. Elementul sacru are puterea de a te purifica si de a-ti aminti ce inseamna sa fii una cu ritmul si curgerea cosmosului. Sfat: Lasa lucrurile sa se dezvolte de la sine.

Ultimele TREI saptamani cu Mercur retrograd. EFECTE asupra zodiilor
Scorpion

Scorpion, exista atat de multe moduri de a experimenta fericirea. O, atat de multe moduri de a comunica cu forte misterioase! Dar nicio forta din lume nu te poate duce acolo unde vrei tu chiar acum. Desigur, cuvintele celor care au trecut inaintea voastra va vor incuraja. Dar tot trebuie sa-ti dai seama de cele mai mici detalii pe cont propriu. Asa ca bazeaza-te pe experienta directa, Scorpion. Trezeste-ti ghidul interior si urmeaza calea care ti-a fost intotdeauna menita.

Sagetator

Sagetator, cu cat incerci mai mult sa controlezi cursul evenimentelor, cu atat vei fi mai frustrat. Cu cat ii permiti Divinului sa intervina, cu atat vei experimenta mai multa usurinta si fluiditate in realitatea ta. Deci, renuntati la acest fals sentiment de control care va saboteaza cresterea. Fa tot posibilul si apoi renunta. Miracolele te asteapta, Sagetator.

Horoscop 18 mai 2022 Capricorn

Capricorn, ai energia obiectivelor mari. Deci, explorati pe termen lung inainte de a trece inainte. Daca sunteti in cautarea cuiva care sa investeasca in afacerea dvs., pregatiti-va pentru putin noroc in curand. La randul dvs., asigurati-va ca vorbiti cu investitorii care vor crede in visele si va vor ajuta sa mergeti mai departe. Sfat: este timpul sa va puneti afacerea in functiune.

Varsator

Varsator, energia jocului si pasiunii va inconjoara in acest moment. Nu este vorba atat de a experimenta lucruri noi, ci de a gasi noi modalitati de a face aceleasi lucruri intr-un mod diferit. Exista loc in univers pentru propria ta renastere creativa. Unii dintre voi s-ar putea sa caute si modalitati de a scapa din jungla urbana. Daca apare spontan oportunitatea de a calatori, spune doar da! Sfat: Spune da ofertelor atractive.

Horoscop 18 mai 2022 Pesti

Acordati-va un moment pentru a va pune aceasta intrebare: Daca banii nu ar fi o ingrijorare, ce as face pentru a-mi castiga existenta? Ai incredere ca in momentele de tacere vei primi raspunsurile pe care le cauti. Tine minte, nu ai venit aici doar ca sa existi. Nu ai venit aici pentru a satisface asteptarile altora. Ai venit aici pentru a-ti realiza intregul potential si pentru a da viata celor mai salbatice vise ale tale. Sfat: Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti influenteze deciziile.