Horoscop 18 septembrie 2022. Şantaj emoţional pentru o zodie! Cineva apropiat încearcă să obţină anumite foloase de la voi

Nativii dintr-o anumită zodie riscă, azi, să cadă pradă şantajului emoţional. Cineva apropiat încearcă să obţină anumite foloase de la ei.

17 sept. 2022, 15:24
Horoscop 18 septembrie 2022. Şantaj emoţional pentru o zodie! Cineva apropiat încearcă să obţină anumite foloase de la voi

Horoscop 18 septembrie 2022 BERBEC

Azi, eşti mult mai sensibil decât de obicei, de aceea nu eşti în formă maximă. Tocmai de aceea este important să eviţi deciziile importante, dar şi discuţiile în contradictoriu! Sunt şanse mari să le regreţi în ziua următoare.

Horoscop 18 septembrie 2022 TAUR

Azi, te bucuri de compania persoanelor din anturaj. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante cu persoane noi. Încearcă să nu acaparezi discuţia şi să-i laşi şi pe ceilalţi să vorbească.

Horoscopul zilei 18 septembrie 2022 GEMENI

Este cel mai bun moment să-ți deschizi sufletul către lucruri noi oportunități atât în viața profesională, cât și în cea sentimentală. Totul este să îndrăzneşti şi să nu te laşi copleşit de temeri.

Horoscop 18 septembrie 2022 RAC

Astăzi realizezi care sunt cu adevărat prietenii tăi. Vei avea parte de o surpriză de proporții din partea unuia dintre ei, care îți va oferi fix lucrul de care aveai nevoie. La un moment dat, va trebui să te revanşezi.

Horoscop 18 septembrie 2022 LEU

Astăzi este una dintre acele zile în care îţi propui să faci multe şi reuşeşti să faci puţine spre deloc. Şi asta deoarece e posibil să apară mici probleme de sănătate care să te pună la pat. Nimic grav, doar că e chiar necesar să iei lucrurile mai uşor şi să te relaxezi mai mult.

Horoscop 18 septembrie 2022 FECIOARĂ

În prima parte a zilei, eşti irascibil şi lipsit de chef, de aceea nu este recomandat să te ocupi de problemele care necesită răbdare şi tact. În ciuda dorinţei tale de a fi convingător, te-ai putea lovi de neîncrederea celor din jur. În familie, însă, ai parte de armonie.

Horoscop 18 septembrie BALANŢĂ

Eşti foarte entuziasmat de faptul că te implici în acțiuni comune cu alții. Socializarea este cuvântul de ordine al sfârșitului acesta de săptămână. Atenţie, însă! Încearcă să fii prudent în vorbe și manifestări, pentru că ai tendinţa să exagerezi.

Citeste si Bărbații din aceste patru semne ale zodiacului condamnă femeile la suferinţă. Cerinţele lor sunt incredibile, exasperându-şi partenerele

Horoscopul zilei 18 septembrie SCORPION

Stresul acumulat în ultima perioadă te face să răbufneşti, de multe ori în mod neîntemeiat. Traversezi o perioadă în care nu stai chiar pe roze în plan sentimental, iar asta te face să devii şi mai închis în tine. Este momentul să pleci urechea şi la cineva cu mai multă experienţă decât tine şi de încredere.

Horoscop 18 septembrie 2022 SĂGETĂTOR

Schimbările din ultima perioadă te-au bulversat. Este momentul prielnic să te preocupi mai mult de tine și de nevoile tale. Un răsfăţ total, asta incluzând chiar şi un mic concediu, te va pune pe picioare şi te va energiza.

Horoscop 18 septembrie 2022 CAPRICORN

Pe parcursul zilei, apare o cheltuială neprevăzută. Învață să îți gestionezi mai bine banii și lasă pe locul doi investiția pe care îți doreai să o faci.

Horoscop 18 septembrie VĂRSĂTOR

Relațiile sentimentale sunt foarte active azi. Pot apărea, însă, neînţelegeri legate de cheltuieli. Mare atenţie! Cei dragi vor încerca să te șantajeze emoțional, astfel încât să obțină de la tine diverse foloase pe care ştiu că nu le-ar putea obţine dacă ţi-ar prezenta nişte motive seci, care nu te-ar atinge la coarda sensibilă.

Citeste si Mercur retrograd de toamnă până în 2 octombrie 2022, două săptămâni în care şi umbra poate trimite mesaje greşite

Horoscop 18 septembrie 2022 PEŞTI

Ai parte de o surpriză neplăcută din partea unui membru al familiei. Cel mai bun lucru pe care-l poţi face este să acţionezi cu calm și să-i spui exact ce gândești. Nu te lăsa influențat de opiniile altora.