Mercur retrograd de toamnă până în 2 octombrie 2022, două săptămâni în care şi umbra poate trimite mesaje greşite

Cum Mercur este planeta comunicării, în această perioadă retrogradă te poți aștepta la mesaje trimise gresit sau înțelese gresit.

17 sept. 2022, 09:43
Mercur retrograd de toamnă până în 2 octombrie 2022, două săptămâni în care şi umbra poate trimite mesaje greşite

Horoscop special Mercur retrograd. E acea parte din an din totul pare ca merge pe dos. Inclusiv la capitolul dragoste. De ce? Pentru Mercur retrograd de toamnă ne dă de lucru. Și mai avem două săptămâni de îndurat. Cum Mercur este planeta comunicării, în această perioadă retrogradă te poți aștepta la mesaje trimise gresit sau înțelese gresit. Mai mult, Mercur trece retrograd prin două zodii (Balanță și Fecioară), zodii total diferite ca energie. Fecioara condusă de Mercur se referă mai mult la discernământ, înțelegere și datorie, în timp ce Balanța condusă de Venus se referă la parteneriat și echilibru și adesea aduce multe conversații cu privire la relații.

În această perioadă retrogradă, energia Fecioarei este puternică, așa ar trebui să fii atent la modul în care vorbești cu partenerul, deoarece Fecioara poate fi puțin aspră și critică. Relația ta ar putea fi puțin dură pentru o perioadă din cauza erorilor de comunicare. Asigură-te că ai înțeles ce vrei în dragoste și într-o relație. Apoi poartă acele conversații importante!

PROGNOZA METEO lunară. Vremea se schimbă radical, vom avea ninsori la munte!
Iată cum influențează Mercur retrograd viața amoroasă a zodiilor în următoarele două săptămâni!
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Mercur retrograd are o modalitate de a aduce oamenii înapoi și acesta va fi cazul zodiei tale, dragă Berbec. Indiferent dacă este vorba de un fost sau de un nou partener promițător, care într-o zi a fost fantoma, vei căuta mult sufletul-pereche în această perioadă retrogradă. Vei descoperi cum să integrezi parteneriate pozitive în viața ta. Până la jumătatea lunii octombrie, vei avea răspunsul.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Dragă Taur, vei avea mult de muncă pentru a reveni cu picioarele pe pământ și a te reorienta asupra sănătății tale în această perioadă retrogradă a lui Mercur. Mai ales dacă ultimele săptămâni s-au simțit puțin haotice pentru tine la capitolul dragoste. Ceva s-ar putea să-ți dea peste cap programul în timpul retrogradului, ceea ce te poate determina să faci un pas înapoi și să te adaptezi. Dacă ești într-o relație, s-ar putea să te întrebi dacă este distractiv și funcționează. Dacă nu, ar putea fi timpul să treci la ceva nou.

Horoscop Urania. Mercur retrograd afectează relaţiile, zodia care va suspina toată săptămâna
Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Dragă Gemeni, căutarea plăcerii și asumarea riscurilor este tema retrogradului Mercur din această toamnă. Cu toate acestea, ai grijă să nu exagerezi prea mult. În vreme ce planeta ta retrogradează la granița dintre casă și proiectele creative, ceva care implică copiii ar putea cauza probleme în relația ta. Este timpul să-ți dai seama cum să-ți creezi propria bunăstare emoțională și bucurie la fel de importante ca ale partenerului tău.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.