Horoscop 19-25 octombrie: Cum stai cu banii, serviciul şi familia

HOROSCOP: Nativa din Săgetător va fi foarte productivă în această perioadă, iar șansele de câștig cresc de la o zi la alta.

18 oct. 2015, 08:31
Horoscop 19-25 octombrie: Cum stai cu banii, serviciul şi familia

BALANŢĂ

Există riscul ca în această săptămână să pierzi o sumă de bani doar pentru că cei din jurul tău sunt vicleni. Chiar dacă este meritul tău, cineva poate fi cu un pas înaintea ta și poate profita de naivitatea de care dai dovadă uneori. Fii cu ochii în patru la acțiunile colegilor de muncă!

SCORPION

Colegii de muncă ar putea fi invidioși pe programul tău lejer, însă mai ales pentru că nu ești trasă la răspundere. Nu pune la suflet ce auzi, ci mai degrabă încearcă să îți vezi de planurile tale atent făcute. Situația ta financiară va rămâne neschimbată pe parcursul acestor zile.

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta va fi una productivă și ai toate șansele să câștigi mai mulți bani decât sperai. Din păcate pentru tine, nu ești deloc chibzuită și riști astfel să nu te alegi cu nimic într-un final. Încearcă să ții de ei cât de mult poți și nu lăsa pe nimeni să profite de situația ta materială.

CAPRICORN

Nu este o idee bună să faci vreo schimbare pe plan profesional, altfel riști să nu mai ai parte de câștigurile promise. Păstrează-te constată și nu îți pierde răbdarea cu privire la o avansare sau o mărire de salariu. Șefii tăi merită șansa de a avea câteva zile de răgaz!

VĂRSĂTOR

Câștigi destul de bine în această perioadă, însă și cheltuielile sunt mai mari decât până acum. Nu trebuie să te deprime acest lucru, ci din contră ar trebui să fii mulțumită că ai de unde da. Nu este un răsfăț ceea ce faci, ci mai degrabă o necesitate, însă îți aduce aceeași satisfacție!

Citeşte mai multe pe eva.ro