Horoscop 19 August 2015: Fecioarele sunt timide în dragoste

Horoscop Miercuri 19 August 2015. Zodia Fecioară trebuie să-și învingă timiditatea în dragoste, iar Berbecii se pot confrunta cu o problemă importantă, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
18 aug. 2015, 11:09
Horoscop 19 August 2015: Fecioarele sunt timide în dragoste

Horoscop Berbec 19 August

Vă veți confrunta cu o problemă importantă în viața profesională sau în carieră. Pe plan sentimental, vă puteți îndrăgosti nebunește de o persoană care v-a atras de mult timp. Cineva care vă apreciază vă va contacta curând.
 
Horoscop Taur 19 August

La locul de muncă trebuie să depuneți mai mult efort penntru a vă atinge toate obiectivele. În dragoste, aveți parte de multă înțelegere și iubire din partea partenerului.
 
Horoscop Gemeni 19 August

Trebuie să vă luați anumite măsuri de precauție în ceea ce privește casa sau afacerile dvs. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, nu vă lăsați descurajați în fața respingerilor, continuați să insistați. În dragoste, poate nu este cel mai potrivit moment de a vorbi cu partenerul dvs despre anumite lucruri.
 
Horoscop Rac 19 August

Puneți-vă ideile în aplicare pentru a dezvolta acele strategii care vă pot aduce succes. Folosiți armele cele mai valoroase pe care le aveți. Pe plan sentimental, puteți avea unele neînțelegeri cu persoana iubită.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.