Horoscop 19 august 2015: Taurii au un moment de slăbiciune

Horoscop 19 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

RomaniaTV.net
19 aug. 2015, 03:28
Horoscop 19 august 2015: Taurii au un moment de slăbiciune

Horoscop 19 august 2015 – Berbec

Esti alaturi de cineva drag care trece prin momente dificile si te bucuri ca-i poti fi de folos la greu. Si el a facut ceva similar pentru tine altadata, ca atare ofera-i tot ce poti pentru a-l vedea din nou zambind. E trist, se vede ca sufera, dar compania ta ii ridica moralul. Daca ai putea, ai prelua ceva din greutatea necazurilor sale pe umerii tai, dar chiar nu depinde de tine rezolvarea necazurilor sale, in schimb ii faci foarte bine cu o imbratisare sau o mangaiere, un umar de plans sau o ureche de ascultat. Sustinerea emotionala conteaza enorm!

Horoscop 19 august 2015 – Taur

Pentru ca in trecut ai mai avut loc un moment similar celui de acum, iti cam lipseste curajul sa mai incerci o data, ca nu cumva sa repeti aceeasi greseala de odinioara. In loc sa te temi sa actionezi, ar trebui sa arati ca ai invatat ceva din lectia de atunci si ca acum stii sa gestionezi mult mai bine problema. Nu teama e atitudinea cea mai potrivita in aceasta situatie, ci intelepciunea, semn ca ti-ai asumat erorile trecutului si stii mult mai bine cum sa actionezi. Ti se ofera o a doua sansa spre succes, dar trebuie sa ai curajul sa incerci!

Horoscop 19 august 2015 – Gemeni

Valorile cele mai importante ale relatiei de iubire pe care o dezvolti graviteaza in jurul corectitudinii. Ca e vorba de fidelitate, de sinceritate sau ca e vorba de recunoasterea adevarului asa cum este el, vei vedea ca acestea fac cel mai bine relatiei tale sentimentale si o aseaza din start pe un teren mai sigur. Cat timp aveti incredere maxima unul in celalalt si nu apare nici un motiv de suspiciune, iubirea voastra creste etapa cu etapa spre ceva care sa va inspire amandurora securitate si durabilitate.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt zodiile care îşi găsesc greu sufletul pereche

Horoscop 19 august 2015 – Rac

O vreme, nimic nu parea sa mai inainteze, dar pesemne ca era doar linistea de dinaintea unui mare salt cu cateva etape mai in fata. Asa simti acum, ca dupa o prelunga asteptare, dintr-o data lucrurile capata un ritm mai alert, ducand din ce in ce mai repede spre un nivel superior pe care, dupa aceea, vor ramane mai multa vreme. E un semn bun ca a meritat sa astepti atat pana aici, chiar daca totul evolua mult mai lent decat ai fi tolerat tu, dar iata ca, atunci cand esti motivat, ai suficienta rabdare chiar si cand te misti ca melcul. Ai motive sa fii mandru de ceea ce ai obtinut.

Horoscop 19 august 2015 – Leu

Esti tinut pe loc de atitudinea pesimista a celor care iti tin companie. Daca ei vad in jur doar ce-i mai rau si nu au nimic de care sa-si agate sperantele, e normal ca, empatic si impresionabil cum esti, sa aluneci si tu pe aceeasi panta descendenta. Mai bine iesi din astfel de medii, pentru ca prezenta lor nu-ti face bine, ci iti taie tot elanul pentru ce vroiai sa faci. Ei iti spun mereu ca nu se poate, ca nu e bine, ca nu va iesi nimic, si, pentru ca esti intr-o pasa emotionala hiper-sensibila la stimuli negativi, te pot trage si pe tine alaturi de ei, plangand unul pe umarul altuia.

Citeşte şi Ce replici de agăţat să foloseşti, în funcţie de zodia lui

Horoscop 19 august 2015 – Fecioara

Lucrurile o iau razna in jurul tau si intri cumva in panica. E normal sa-ti pierzi cumpatul cand vezi ca toate se dau peste cap si nu mai stii cum sa le tii sub control, dar nu cumva iti asumi vini mai mari decat ar trebui? Nu esti tu singurul responsabil de situatia aceasta, au mai participat si altii care au stricat tot, ca atare nu te incarca tu de unul singur cu toata povara! O discutie sincera fata in fata ar ajuta la gasirea celor mai bune solutii, dar daca faci atata caz pe seama acestei furtuni, lucrurile vor parea mai grave decat ar fi cazul. Ar fi nevoie de o interventie prompta si categorica, dar nu ai curaj, ca nu cumva sa strici si mai tare!

Citeste mai mult pe Revista Teo.