Horoscopul zilei de miercuri, 19 august

Ziua de miercuri vine cu o serie de evenimente care ar putea da peste cap vietile multora dintre nativii horoscopului. Este posibil ca unii dintre ei sa simta nevoia de schimbari pe plan sentimental.

RomaniaTV.net
19 aug. 2015, 07:04
Horoscopul zilei de miercuri, 19 august

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 19 august

Este o zi exceptionala pentru Berbeci, care vor descoperi ca detin toate cartile pentru a iesi castigatori din joc. Pe plan profesional se vor simti impliniti, iar abilitatile lor vor fi apreciate. Totodata, au parte de liniste pe plan personal.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 19 august

Taurii vor fi usor aerieni astazi, manifestand o sensibilitate mai ridicata decat normalul lor. Astfel ca ar putea sa se simta nemultumiti sau chiar raniti de anumite vorbe sau in anumite situatii usor problematice. Oricum ar fi, nu trebui sa priveasca cu negativism ziua si cele intamplate.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 19 august

Pasiune specifica Gemenilor va fi mai puternica astazi. Pe plan personal, mai ales in relatiile amicale si colegiale, Gemenii vor descoperi sustinerea anumitor oameni de la care nu se asteptau si vor face tot posibilul sa foloseasca aceasta sustinere in avantajul lor. Atentie, insa! Nu trebui sa se lase dusi de val. Una e sa te bucuri de sustinere, sa o valorifici si alta e sa o exploatezi.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 19 august

Pentru a ramane binedispusi, Racii nu trebuie sa ia in serios cele spuse si intamplate astazi. Trebuie se lase purtati de val. Vor avea de luat niste decizii, dar cu cat se gandesc mai mult la o anumita chestiune, cu atat mai greu le va fi sa se decida. Mai bine merg pe instinct.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 19 august

Si leii vor avea parte de o zi reusita, pe masura ce descopera ca toate eforturile lor au dat roade, mai cu seama pe plan profesional. Simtul disciplinei si seriozitatea lor ii ajuta sa performeze.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 19 august

Fecioarele ar putea avea nevoie de un “translator” azi, pentru ca risca sa interpreteze gresit cele auzite de la apropiati. Se concentreaza prea mult pe sine, pe chestiuni minore dintr-o problema ampla si-si pierd viziunea, dar si rabdarea.

Continuarea pe Lyla.ro.