Horoscop 19 Februarie 2015: Ce se poate întâmpla cu Peştii

Horoscop 19 Februarie 2015. Racii pot avansa la locul de muncă pentru că sunt devotați, iar Peștii pot fi seduși într-un loc public.

RomaniaTV.net
18 feb. 2015, 08:59
Horoscop 19 Februarie 2015: Ce se poate întâmpla cu Peştii

Horoscop Berbec 19 Februarie 2015

Uneori trebuie să fiți mai diplomatic în muncă sau în afacerile dumneavoastră. Exprimați-vă opinia cu mai puțină agresiune și vehemență. Dacă sunteți angajat, puteți evolua în grad, potrivit Bewoman.ro. 

Citeşte şi Horoscop: Află care este chakra ta dominantă, în funcţie de zodie

Horoscop Taur 19 Februarie 2015

Indiciile interne sunt la fel de importante ca și cele externe pentru a vă atinge obiectivele dumneavoastră profesionale și economice. Trebuie să faceți tot ce este posibil pentru a menține această mentalitate înfloritoare și dinamică.
 
Horoscop Gemeni 19 Februarie 2015

Consolidarea poziției sau realizarea obiectivelor ar trebui să se numere printre prioritățile dvs. în profesie. În dragoste, este bine să creați un loc aparte pentru a petrece cu persoana iubită.

Citeşte şi Zile norocoase la bani şi în dragoste, în martie, în funcţie de zodie

Horoscop Rac 19 Februarie 2015

Sunteți foarte harnic și eficient în îndatoririle dvs, iar asta nu poate aduce decât o avansare la locul de muncă. Mai mult decât atât, vi se poate propune o investiție interesantă. Evitați să luați medicamente fără a consulta medicul dvs.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.