Horoscop 19 ianuarie 2023. Orice veste şocantă pe care o primiți azi este doar o parte a poveştii

Lasă-ți partenerul să își exprime punctul de vedere, altfel, relația ar putea să se răcească, potrivit horoscop 19 Ianuarie 2023. Astăzi este timpul sa ai încredere în tine însuți. Te vei reapuca de un proiect pe care l-ai abandonat. Vei întâlni obstacole însă asta nu te va descuraja, pentru că un prieten bun îți va veni în ajutor. Este posibil să intri într-o discuție în contradictoriu cu persoana iubită. 

18 ian. 2023, 13:34
Horoscop 19 ianuarie 2023. Orice veste şocantă pe care o primiți azi este doar o parte a poveştii

Horoscop 19 Ianuarie 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Amestecarea finanțelor cu prietenia este rareori o idee bună! Unii dintre cei mai iubiți oameni au nevoie de bani, dar, din păcate, nu știu întotdeauna să se descurce în mod responsabil. Dacă le împrumutați, din bunătate, probabil veți fi încordat când și cum vă vor plăti înapoi, ceea ce va crea doar tensiune. Doar dacă nu le puteți da drept cadou, nu le oferiți nimic. Pur și simplu, nu merită. Luna va tranzita zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn o bună capacitate de mobilizare, dorința de a fi activi și capacitatea de a se implica în activitățile mai puțin plăcute, tendință care se va dovedi însă folositoare.

Horoscop 19 ianuarie 2023 Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această dimineață, aruncați o privire bună și lungă în oglindă și reamintiți-vă că aveți, cu siguranță, partea voastră de farmec! Să ai un nivel sănătos de încredere este mai atractiv decât să ai o anumită dimensiune, să ai o anumită coafură sau să conduci o anumită mașină. Energia magnetică pe care o emani atunci când crezi în tine însuți este de necontestat. Admiteți că sunteți în formă și acționați ca atare! Nativii vor simți nevoia să comunice cu o persoană în prezența căreia se simt în largul lor. Probabil că această dorință de consonanță cu persoanele apropiate lor se va realiza doar prin formele moderne de comunicare.

După 15 ani, mai avem două luni cu Pluto în Capricorn. Cine nu a înțeles trecutul e condamnat să-l repete!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Doar pentru că cineva respinge una dintre ideile voastre, nu înseamnă că este o idee proastă. Trebuie să luați în considerare faptul că publicul vostru, pur și simplu, nu este suficient de inteligent pentru a vă înțelege strălucirea. Treceți la o altă persoană sau grup de oameni și vedeți ce părere au despre propunerea voastră. Cu alte cuvinte, dacă știți că aveți ceva bun, continuați să mergeți înainte. Relațiile de prietenie vor fi marcate de efectul puternic al Lunii Noi în Berbec. Sunt posibile reacții bruște, brutale, nepoliticoase, intolerante, exagerate, nedreptate, vinovate nu doar prin impolitețe, ci și din cauza răstălmăcirilor subiective sau a tendințelor egoiste.

Horoscop 19 ianuarie 2023 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Aveți multe lucruri bune de spus despre o problemă actuală care se produce în cercul vostru social, iar oamenii din jurul vostru vor fi mult mai receptivi la auzul lor decât ar fi putut fi în trecut. Dezacordurile sau diferențele de opinie nu vor face pe nimeni prea exigent, așa că este momentul perfect pentru a aborda un subiect sensibil și a-l supune dezbaterii o dată pentru totdeauna. Acesta este şi începutul unei perioade foarte pașnice. Dorința de a se recupera sufletește prin lecturi de specialitate, printr-un regim susținut, de multe ori autoimpus, de ascultare religioasă, rugăciune, meditație, purificare mintală. Cei care nu vor simți aceste îndemnuri de natură spirituală ar putea fi atrași de activitățile culturale sau educative.

Leu (23 iulie – 22 august)

Sentimentele voastre sunt, cu siguranță, importante pentru a vă descurca, dar nu vă puteți petrece tot timpul în introspecție. Există lucruri pe care trebuie să le faceți și nu puteți pierde timpul pentru a afla ce este în inima voastră acum. Orice este acolo nu pleacă nicăieri, așa că să nu vă faceți griji. Concentrați-vă asupra a ceea ce trebuie să faceți astăzi și doar faceți-o. Terminați orice lucrare neterminată. Oamenii așteaptă. Universul de idei care stau la baza deciziilor importante pentru viața personală sau cariera Leilor, atașamentele acestora față de oameni, inițiative, mari proiecte, totul se va da peste cap: unii își pot pierde încrederea în persoanele care acum dau bir cu fugiții, alții pot constata limitele unor structuri și instituții în care își puneau speranța unui succes.

Citiți și: Horoscopul banilor pe 5 ani. Zodiile care atrag banii în cont ca un magnet

Horoscop 19 ianuarie 2023 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Orice veste șocantă pe care o primiți azi este doar o parte a poveștii. Trebuie să știți mai multe și este posibil să fiți nevoit să așteptați puțin pentru a obține restul pieselor acestui puzzle. În următoarele zile, veți începe să aflați mai multe despre ce se întâmplă cu adevărat. Până atunci, luarea oricărei decizii strategice va duce la probleme mai mari decât puteți rezolva pe cont propriu. Această situație s-ar putea dovedi a fi una foarte delicată. Fecioarele vor face efortul să mențină stabilitatea între realitatea cu care se confruntă și deciziile pe care trebuie să le ia cu logică și discernământ într-un moment complicat al vieții și activității profesionale.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Păstrați-vă sub control simțul umorului. În momentul de față, energia voastră este puțin incontrolabilă și, dacă vă veți îndepărta prea mult de glume, ați putea păși cu ușurință puțin prea departe în afara limitelor unui comportament acceptabil. Arătați respect pentru locurile în care vă veți afla și aveți grijă de reputația voastră. Relațiile parteneriale se pot înrăutăți sau chiar compromite pe fondul unor situații încordate mai vechi, unor antipatii sau disfuncții în cooperarea nativilor cu diferite persoane, care s-au instalat de ceva vreme și care acum se vor putea acutiza. Depinde doar de atitudinea și reacțiile voastre la factorii externi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În acest moment, ar trebui să încercați să fiți și mai deschiși cu privire la viața voastră decât sunteți în mod normal. Lăsându-i pe ceilalți să știe ce faceți, îi veți face să se simtă mai importanți. Unul dintre prietenii voștri s-a simțit puțin neglijat, iar el alege să vă comunice acest fapt. Este timpul să vă deschideți și să acordați încredere celor mai apropiaţi oameni de sufletul vostru. Este pentru sănătatea relației voastre, o stare bună interioară, nevoie de duioșie, de tandrețe, înclinația de a uita sau a ierta fleacurile care au tulburat în ultima vreme o relație sentimentală. Este posibil să aibă loc o împăcare între părinți și copii, dacă între aceștia există la ora actuală o divergență majoră care îi împiedică să se vadă și să-și vorbească.

Horoscop 19 ianuarie 2023 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Comunicarea înseamnă mai mult decât ce este verbal sau chiar scris. Cum este abilitatea voastră de citire a limbajului corpului în aceste zile? Astăzi, observațiile non-verbale vor fi mult mai importante decât cele verbale, așa că țineți-vă urechile închise și ochii deschiși! Fiți în căutarea persoanelor cu brațele încovoiate care pretind că sunt deschise sau observați zâmbetele fețelor cu ochii furioși. Veți avea mai multe informații despre ceea ce se întâmplă dacă dați atenție la ceea ce oamenii nu spun, precum și la ceea ce spun. Va fi o atmosferă bună în spațiul domestic, veți avea preocupări casnice, ba, uneori, chiar bucuria punerii în ordine a gospodăriei. Vor exista dialoguri calde cu o rudă.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Aveți nevoie de câteva visuri noi! Astăzi, ar trebui să schimbați angrenajele mintale și să începeți să investiți mai multă energie în a gândi pozitiv. Vizualizați viitorul cel mai luminos pe care vi-l puteți imagina: locul de muncă pe care îl doriți, persoana pe care o doriți și viața pe care o doriți! Și nu îndrăzniți să pierdeți timpul îngrijorându-vă dacă veți reuşi sau veți eșua! Este important să vă mențineți accentul pe partea strălucitoare. Vor exista dialoguri utile, informații corecte, șansa de a vă informa, de a vă lămuri și, implicit, de a vă liniști într-o privință care vă ocupa atenția și vă semăna teamă și îndoială.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Viața voastră publică este pe cale să treacă la un nou nivel superior! Dacă ați fost dornic de o poziţie mai înaltă la serviciu sau la școală, atunci aveți noroc. O coincidență ciudată v-ar putea oferi oportunitatea mult așteptată de a vă afla în fața unei mulțimi sau a unei camere de luat vederi și a vă demonstra abilitățile şi competențele. O mulțime de oameni noi vin în viața voastră, deci este o sincronizare excelentă. Sunteți siguri că veți face o impresie minunată tuturor. Puterea voastră crește, așa că profitați la maximum! Va exista un dialog util și liniștitor pe o temă bănească, în general, sau privitoare la salarizare, în particular.

Horoscop 19 ianuarie 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Întotdeauna ați fost un ascultător bun, dar abilitatea voastră de a fi supuși şi a asculta va fi pusă la încercare astăzi. Un prieten trist solicită din nou sfatul vostru și, de data aceasta, s-ar putea să nu aveți cea mai bună dispoziție pentru a da sfaturi. Cu toate acestea, trebuie să îi oferiți cât timp vă puteți permite. Ajutându-l să își proceseze sentimentele, vă veți dezvolta abilitățile de comunicare și îi veți arăta că sunteți buni prieteni. Nativii din zodia Peşti se vor echilibra ocupându-se de persoana lor dintr-o perspectivă sufletească, spirituală, morală, culturală, artistică sau religioasă, superioară prin beneficii și satisfacții…