Horoscopul banilor pe 5 ani. Zodiile care atrag banii în cont ca un magnet

Începând cu 2023, astrele anunță un an prosper din punct de vedere financiar pentru multe zodii. Sunt nativi care ajung să facă bani fără mari bătăi de cap, iar alții au de muncit pentru visurile lor.
Alina Costache
17 ian. 2023, 06:00
Horoscopul banilor pe 5 ani. Zodiile care atrag banii în cont ca un magnet

Horoscopul banilor pe 5 ani. Taurul primește o mare oportunitate

Berbec

Culegi roadele tale din ultimul deceniu în sfârșit. Ești una dintre zodiile care dă marea lovitură din punct de vedere financiar în următorii ani.

Taur

În următorii 5 ani vei primi nenumărate oportunități, însă una singură te va face să dai lovitura din punct de vedere financiar. Ai grijă ce alegi, căci nu poți fi câștigător de mai multe ori, potrivit fanatik.ro.

Horoscopul banilor Gemeni

Următorii cinci ani sunt despre tine. Vei învăța lucruri noi și vei cunoaște oameni noi, însă din punct de vedere financiar, lucrurile s-ar putea să meargă mai greoi decât până acum.

Horoscop 2023 bani și prosperitate. Cum stai cu banii în 2023, grijă mare la Mercur Retrograd

Rac

Banii vin și pleacă în cazul tău. Cât muncești, atât și cheltui. Următorii cinci ani vor fi lecție importantă pentru tine despre economisire.

Leu

Se anunță ani întregi de muncă pentru tine. Lucrurile devin mai complicate decât până acum așa că înarmează-te cu răbdare, dar și cu energie.

Fecioară

Înveți să prețuiești partea financiară mai mult ca oricând, pentru că vei întâmpina niște dificultăți în viața personală. Următorii 5 ani vor fi extrem de productivi pentru tine.

Balanță

Și tu ești una dintre zodiile care au șansa să dea o mega lovitură pe plan financiar în următorii 5 ani. Asta se va întâmpla însă doar dacă alegi să îți urmezi instinctul și să lași deoparte părerile celor din jur.

Scorpion

Următorii ani aduc probleme financiare din mai multe direcții. Important este să rămâi concertat pe ceea ce contează pentru că lucrurile se rezolvă la final.

Săgetător

O afacere pe care o aveai în minte de mult va prinde contur în următorii cinci ani și îți va aduce sume frumoase în conturi. Nu te abate în niciun caz de la drumul tău, pentru că ești fix unde trebuie.

Horoscop 2023. Cristina Demetrescu are lista cu zodiile norocoase, cine este ajutat de Marele Benefic

Horoscopul banilor Capricorn

Se anunță niște cheltuieli neprevăzute cu o persoană apropiată în următorul an. Nu îți face griji pentru că acest ajutor va fi răsplătit mai devreme sau mai târziu și tot tu vei avea de câștigat în final.

Vărsător

În următorii 5 ani, banii vin la tine fără să faci un efort suplimentar. Ai muncit oricum enorm pentru alții și a venit momentul să culegi în sfârșit laurii.

Horoscopul banilor Pești

Vei cunoaște aprecierea la locul de muncă, dar și în familie. Și nu ar fi exclus să primești și o sumă imensă de bani din partea unei rude, fix la momentul potrivit.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!