Horoscop 19 mai 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 19 mai 2015: Ce ţi-au rezervat astrele în cea de-a doua zi a săptămânii. 

RomaniaTV.net
18 mai 2015, 09:17
Horoscop 19 mai 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 19 mai 2015 –Berbec
Nu te poti detasa de o situatie conflictuala din trecut care inca te irita. In loc sa duci dupa tine, la nesfarsit, o cearta care ar fi trebuit sa se stinga demult, mai bine te-ai opri un pic in loc si ai vedea ce te mai deranjeaza inca pentru a sta de vorba matur si pentru a readuce totul la normal. Momentul e prielnic pentru a dezamorsa vechi tensiuni, dar trebuie sa existe dorinta de ambele parti sa stingeti scanteia de scandal de odinioara. Daca vezi ca celalalt tot o intretine, e greu de crezut ca vei trece cu vederea atitudinea sa si-l vei ierta tu primul.

Horoscop 19 mai 2015 – Taur
E o zi vesela, in care merita sa te dedici si lucrurilor frumoase si amuzante. Adu-ti aminte sa mai fii copil, din cand in cand, iar atmosfera care se resimte in preajma ta, te imbie la un comportament lipsit de griji. Probabil te bucuri de compania unor persoane tinere si optimiste care te vor atrage in joaca loc, incat vei uita, macar pentru o zi, de orice grija. Nu strica nimanui sa evadeze un pic din preocparile cotidiene, ca atare profita din plin de haz, de umor, de muzica, de divertisment, pentru ca ai suficiente motive sa te simti bine, eliberat de orice preocupare de… om mare.

Horoscop 19 mai 2015 – Gemeni
Lasa-te un pic la voia intamplarii, fara sa incerci sa le controlezi pe toate cu atata inversunare, pentru ca, uneori, din nevoia prea mare de organizare a tuturor aspectelor vietii tale, ai putea bloca accesul altor elemente care ar putea contribui la fericirea ta. A accepta hazardul sa intervina in planurile tale ar fi un mare avantaj, pentru ca exista si aspecte pe care nu ai cum sa le prevezi, dar pot aparea de nu se stie unde, pe cai subtile, exact atunci cand ai nevoie de ele. Controlul exagerat al tuturor detaliilor nu e in beneficiul succesului visat, deci mai lasa-te dus de val, din cand in cand, si vezi ce-ti aduce!

Horoscop 19 mai 2015 – Rac
Visele tale financiare suna din ce in ce mai bine, pentru ca ai la orizont o perspectiva promitatoare de la care ai mari sperante. Poate ti s-a facut o promisiune nemaipomenita de castig sau afacerile pe care le-ai dezvoltat pana acum par sa evolueze constant spre un nivel si mai bun, ca atare esti din ce in ce mai sigur pe bugetul propriu. Ai chiar curajul de a face planuri de achizitii sau investitii cu banii pe care-i ai la dispozitie, mai ales ca familia te cam bate la cap ca ar fi nevoie de unele cumparaturi mai deosebite. Ai convingerea ca ceea ce esti gata sa cheltui acum, va veni imediat inapoi in vistieria familiei.

Horoscop 19 mai 2015 – Leu
Ai un efect benefic asupra celor nervosi care nu-si pot tine sub control agresivitatea fizica sau verbala. Chiar daca ceilalti sunt pusi pe harta, tu reusesti sa-ti pastrezi calmul si sa-i tratezi pe toti cu atata toleranta, incat ii vei dezarma mult mai usor cu asemenea atitudine. Nimic nu te irita, nimic nu te coate din sarite ci dai de fiecare data replici pasnice, incat se mira toti ca poti sa-ti pastrezi cumpatul! Esti un exemplu de detasare si calm, pe care ar merita si altii sa-l urmeze, pentru ca esti de parere ca, in situatiile tensionate, nu poti reactiona corect daca lasi nervii sa preia conducerea.

Horoscop 19 mai 2015 – Fecioara
Mare atentie la planul pe care vrei sa-l pornesti azi! Esti incurajat de persoane din jur care te determina sa nu mai astepti. Ei iti spun ca acum e momentul cel mai bun, dar intuitia ta spune cu totul altceva, de aceea nu stii ce sa faci. Sa-i dai startul influentat de anturajul care te impinge de la spate sau sa mai amani o vreme, deoarece ai presimtirea ca nu sunt inca intrunite toate conditiile unui succes deplin? Ai senzatia ca, daca pornesti acum, nu vei ajunge la destinatia dorita, ci se mai pot ivi situatii neprevazute pe parcurs care te vor abate de la acest sens.

Horoscop 19 mai 2015 – Balanta
Nu te lasa influentat negativ de persoanele din jurul tau care nu vad decat piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunostintele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasa-i pe acestia sa se vaite cat vor, pentru ca tu ai cu totul alte resurse si o viziune mult mai optimista asupra lucrurilor. Cat timp tu crezi cu tarie ca ceea ce vrei sa obtii este palpabil, ce rost sa pleci urechea la judecati negative? Unii nu stiu altceva decat sa critice si sa puna altora bete in roate, dar numai de tine depinde sa nu te lasi oprit din avant de astfel de oameni. Tu ai altceva in minte si doar intr-acolo trebuie sa-ti canalizezi gandurile!

Citeste mai mult in Revista TEO