Horoscop 19 mai 2016: Schimbări importante pentru multe zodii

Horoscop zilnic 19 mai 2016: Racii asteapta afectiune de la cei dragi, insa...Citeşte previziunile pentru toate zodiile.

RomaniaTV.net
18 mai 2016, 11:16
Horoscop 19 mai 2016: Schimbări importante pentru multe zodii

Berbec
Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut si tu foarte mult de suferit. Poate intuitia ti-a atras atentia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu increderea ta si te-a manipulat in asa fel incat sa obtina ceva de pe urma credulitatii tale. Acum te trezesti la realitate si iei masuri, dar esti dezamagit ca te-ai lasat dus de nas, iar singura ta consolare e faptul ca ai banuit totusi ceva, chiar daca ai mers mai departe, blocat in minciuna celuilalt.

Taur

Rutina acestei zile te transforma intr-un mic robotel coplesit de problemele cotidiene. Nu-ti vezi capul de treburi marunte, dar de care nu poti scapa deocamdata. S-au adunat prea multe si trebuia, odata si-odata sa te ocupi si de ele, altfel s-ar fi creat un maldar de sarcini care la un moment dat ar fi devenit o povara. Apleaca-te prioritar asupra lor, pentru ca, daca reusesti sa le termini azi, stergi de pe lista de restante o multime de puncte mici dintr-un foc si brusc ti se va parea ca esti mult mai liber.

Gemeni

Trebuie sa fii prezent intr-o alta locatie decat cele cu care erai obisnuit in programul zilnic, caci prezenta ta este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Calatoriile au rezultate vizibile, de care poti fi mandru. Nu te intorci acasa fara ceva palpabil, pe care sa-l consideri rodul material al eforturilor tale de azi. Posibil sa fii toata ziua pe drumuri in interes de serviciu, ceea ce poate fi extenuant, dar macar rezolvi cu brio ceea ce aveai in plan, nefiind deplasari inutile. 

Citeste continuarea pentru toate zodiile aici