Horoscop 2 februarie 2017: Moment decisiv în carieră pentru Scorpion. Află cum îţi va decurge ziua în funcţie de zodie

Află din horoscopul zilnic cum va decurge ziua de 2 februarie potrivit zodiei tale, în cele mai importante aspecte ale vieţii.

RomaniaTV.net
01 feb. 2017, 13:13
Horoscop 2 februarie 2017: Moment decisiv în carieră pentru Scorpion. Află cum îţi va decurge ziua în funcţie de zodie

Berbec

Nu poti trece peste o situatie neplacuta care te-a afectat in ultima vreme si pe care, vrei – nu vrei, o tot readuci la lumina desi credeai ca e deja de domeniul trecutului.

Poate nu ar fi bine sa zgandaresti rani ce s-au inchis sau sa treci in revista doar esecurile recente, ci sa faci un efort sa inchizi acel sipet cu amintiri neplacute. Bilantul de acum trebuie sa cuprinda doar reusitele cu care te mandresti, pentru ca de sacrificii si nemultumiri e timp si altadata.

Taur

Te simti onorat sa te afli in preajma unei persoane cu multa experienta de la care ai multe de invatat. Ca e un curs de specializare sau doar o lectie de viata furata din zbor, iti place sa asculti povetele celor mai in varsta.

Iti recunosti nestiinta in anumite domenii, deci mai ai multe de acumulat pana ajungi la nivelul acestuia, ca atare vei face tot posibilul sa absorbi ca un burete tot ce iti impartaseste. Nu e o rusine sa admiti ca inca nu stii ceva; in fond, omul cat traieste invata.

Citeşte şi  HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Februarie 2017, o lună cu tensiuni şi riscuri majore. Ne pasc adevărate DEZASTRE

Gemeni

Te afli intr-un anturaj pe care il cunosti foarte bine, parca ai fi de aici dintotdeauna, dar azi nu prea iti mai gasesti locul printre aceste persoane. Nu ai ce le spune, rutina a pus stapanire pe dialog si te-ai saturat sa discuti despre aceleasi subiecte banale si arhi-cunoscute.

Esti o fire sociabila care isi doreste permanent comunicare, ca atare e timpul sa te gandesti sa-ti extinzi orizonturile spre alte medii, poate mai educate, poate mai elevate. Evadeaza din mediul prietenilor obisnuiti si tinde spre altceva mai bun!

Rac

Greu iti vei duce azi la indeplinire sarcinile pe care le ai in plan, pentru ca ti se va parea ca toate piedicile s-au adunat simultan acum in calea ta.

E stresant, e frustrant, devine din ce in ce mai greu sa-ti pastrezi calmul cand vezi cat de enervante sunt oprelistile, dar cu o mai buna organizare si cu un dram de rabdare, lucrurile pot reveni totusi la normal. Daca ceva nu iese din prima, nu renunta, ci insista! Va iesi, chiar daca mai tarziu decat ai spera tu.

Citeşte mai mult pe Huff.ro