Horoscop 2 iulie 2014. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop 2 iulie 2014. Ziua de miercuri se anunta a fi destul de buna pentru majoritatea nativilor, in ciuda faptului ca se simte o presiune destul de mare din punct de vedere profesional sau financiar.

02 iul. 2014, 04:19
Horoscop 2 iulie 2014. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de mierucri, 2 iulie

Berbecii au o zi destul de grea la locul de munca, insa afectiunea persoanei iubite ii ajuta sa treaca cu bine peste mai toate inconvenientele. Astfel, datorita suportului primit, vor reusi sa treaca mult mai usor peste presiunile impuse de catre superiori.

TAUR – horoscopul zilei de mierucri, 2 iulie

Taurii nu reusesc sa isi intre in ritmul normal de munca, mai ales din cauza faptului ca ziua de ieri a fost destul de apasatoare. Asa ca sunt in continua cautare de diverse mijloace de relaxare, ceea ce-i face sa nu aiba randamentul impus de catre superiori. Daca nu isi revin repede ar putea sa suporte consecintele unei concedieri.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 2 iulie

Gemenii, pe de alta parte, sunt favorizati de soarta din toate punctele de vedere. Se bucura atat de afectiunea persoanei iubite cat si de aprecierea sefilor. Iar meritul este numai al lor, avand in vedere ca in ultima vreme au muncit pe rupte. Mai mult decat atat, se prevad mari surprize finaciare placute in viitorul apropiat.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 2 iulie

Racii simt un calm specific zodiei lor astazi, avand in vedere ca familia ii ajuta sa fie cat se poate de linistiti si de iubiti. Au parte si de surprize financiare placute si se prevede o surpriza mare in dragoste. Este posibil sa cunoasteti o persoana care va va schimba intreaga viata in bine.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 2 iulie

Leii au facut o achizitie importanta recent si se bucura pe deplin de ea, chiar daca nu au cheltuit mare lucru pentru a-si cumpara lucrul dorit. Mai mult decat atat, se prevede o frumoasa vacanta in viitorul apropiat ceea ce va bucura foarte mult.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 2 iulie

Fecioarele sunt capabile de orice astazi, nativii acestei zodii fiind plini de energie. Tocmai de aceea se vor bucura de aprecierea tuturor celor din jurul lor si de admiratia lor pentru ca vor reusi sa-i insufleteasca pe toti sa isi doreasca mai mult.

Continuarea pe Lyla.ro