Horoscop 2 mai 2021. Ce zodii sunt răsfăţate în ziua de Paşti

Iata horoscopul zilei de azi, duminica 2 mai 2021. Simti nevoia sa-ti sa-ti rasfeti putin gusturile fine. Cauti o nota de lux in viata ta. Nu conteaza daca este practic sau nu, meriti sa te bucuri putin de placerea de a-ti implini o dorinta.

01 mai 2021, 22:31
Horoscop 2 mai 2021. Ce zodii sunt răsfăţate în ziua de Paşti

Horoscop 2 mai 2021. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire! Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Este ceva magic despre tine azi si asta te va face sa fii centrul atentiei. Poti multumi aliniamentului norocos de azi care te pune in asemenea lumina stralucitoare. Ai incredere in magie si lasa-te adorata de cei ce te iubesc sau admira. Atentia primita este ca o validare ca inca esti „in carti”. Farmecul te ajuta sa derulezi mai usor o relatie cu o cunostinta. Fii dulce.

Horoscop 2 mai 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Nu exista limita cat de departe te poti duce ca sa raspunzi azi strigatului romantismului. Se pare ca esti total pregatit sa alergi dupa visul tau. Asta poate insemna sa sustii o relatie la distanta sau sa te implici cu cineva ce are o legatura cu o tara sau cultura straina. Daca esti deja atasat, o escapada romantica va prinde foarte bine. Indiferent care este scenariul, exista un element de fantezie in aer deci fii precaut.

Horoscop TAROT mai 2021. Luna mai 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Mesajul cartilor de tarot
Horoscop 2 mai 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Sunt momente in care e bine sa chestionezi motivele romantice ale cuiva si un timp in care doar sa te lasi dus de val. Aliniamentul norocos de azi iti poate aduce clipe de magie intre tine si o persoana cu care doresti sa fii. Chiar vrei sa strici totul aducand ratiunea in peisaj ? Nu ti se cere sa iti ignori problemele ci sa iti alegi cu grija momentele de confruntare. Bucura-te de un moment special impreuna ca sa iti fie mai usor sa discuti zilele viitoare orice potentiale probleme parteneriale, cand e momentul potrivit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, duminica 2 mai 2021. Mesaj NOU de la ingerii iubirii!

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, duminica 2 mai 2021. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Horoscop Urania 1-7 mai 2021. Intrarea planetei Mercur în Gemeni va genera schimbări importante pentru toate semnele zodiacale
Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa.
Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Inteleptii spirituali spun ca Dumnezeu ne-a lasat o infinitate de cai spre a ajunge la El. Spre varful muntelui sunt multe carari. Toate duc acolo. Oricand o poti lua pe alta carare daca cea aleasa la un moment dat nu ti se potriveste, dar nu renunta sa iti doresti sa ajungi in varful acelui munte ales de tine ! Dumnezeu este iubire. Nu renunta vreodata sa mergi spre ea.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Nu te opri toata viata din a dori sa inveti si a cunoaste. Lumea se schimba permanent, asa cum este lesne de vazut. Daca nu tinem pasul cu schimbarile vietii, singurele care ne duc la lumea de maine, ramanem in trecut si depasiti. Daca ne dam voie si avem ambitia si dorinta sa stim cat mai multe, este cale sigura de a creste si evolua. Este valabil si pentru relatia ta. Fii la curent cu tot ce ai nevoie ca sa ajuti si relatia sa evolueze o data cu tine.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Alege in mod constient sa incetezi sa te judeci sau sa te critici. Alege sa iubesti ceea ce esti. Esti liber sa vezi tot ce e mai bun si frumos in unicitatea ta pe acest Pamant. Este atat de bine sa traiesti in propria mea piele ! Traieste la nivelul iubirii de sine si vei avea parte de iubire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.