Horoscop Urania 1-7 mai 2021. Intrarea planetei Mercur în Gemeni va genera schimbări importante pentru toate semnele zodiacale

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea planetei Mercur în Gemeni, care va avea loc pe 4 mai. Acest aspect va genera diverse schimbări pentru fiecare zodie în parte.

30 apr. 2021, 13:08
Horoscop Urania 1-7 mai 2021. Intrarea planetei Mercur în Gemeni va genera schimbări importante pentru toate semnele zodiacale
Horoscop Urania 1-7 mai 2021

Horoscop Urania 1-7 mai 2021. Datorită intrării lui Mercur în semnul Gemenilor, nativii vor fi extrem de comunicativi, sociabili şi curioşi. Vor avea tendinţa de a căuta plăceri în aspectele superficiale ale vieţii şi se vor dovedi foarte abili în a-şi exprima punctul de vedere. Iată, mai jos, horoscopul săptămânal realizat de Urania pentru www.libertatea.ro

Horoscop Urania 1-7 mai 2021 BERBEC

Pe 4 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și, până pe 11 iulie, va tranzita acest semn, timp în care va parcurge și o retrogradare, ceea ce explică șederea îndelungată, de peste două luni, în zodia pe care o guvernează.

Citeste si Horoscop mai 2021. Mercur conjunct cu Venus, relaţiile au un ritm „şcolăresc”

Din perspectiva Berbecilor, acest tranzit va influența sectorul comunicării, ceea ce poate fi, până în mijlocul verii, un atu la capitolul exprimare, un beneficiu de la informaţiile necesare care vor veni spre ei, o bună capacitate de exprime într-un context public, profesional, artistic, mediatic sau de exercitare a puterii.

Horoscop Urania 1-7 mai 2021 TAUR

Pe 4 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și, până pe 11 iulie, va tranzita acest semn. Acest tranzit va înlesni deciziile bazate pe o atitudine pragmatică cu privire la posibilitatea de a specula oportunitățile menite să le sporească veniturile prin desfășurarea unor activități profesionale sau alternative, în funcție și de abilitățile personale.

Horoscop Urania 1-7 mai 2021 GEMENI

Între 2 mai, după ora 22:30, și dimineața zilei de 5 mai, schimbări de opinie la nivelul aspectelor curente de viață personală sau publică dar și destabilizări majore pe fondul intrării planetei Mercur (gândire, procese logico-raționale, concluzii de viață, informații necesare) în ziua de 4 mai, în zodia Gemenilor.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru Paşte 2021. Se deschide Cutia Pandorei, karma grea pentru multe zodii

Până pe 11 iulie, acesta va tranzita acest semn, timp în care va parcurge și o retrogradare. Între 5 mai, după ora 5:09, și 7 mai, la prânz, secvențe de viață publică ce le pot aduce nativilor laude, simpatie, admirație, prețuire, aplauze și mici succese în plan profesional.

Horoscop Urania 1-7 mai 2021 RAC

Pe 4 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și, până pe 11 iulie, va tranzita acest semn. Mercur se va plasa în tranzit prin casa bolilor lungi, cronice, karmice, de natură genetică sau greu de tratat și, din această postură, le va permite, printr-un dialog apropiat de adevăr, să ajungă la concluzii medicale bazate pe o abordare corectă asupra bolii, a tratamentului corect și a abordării necesare.

Citeşte horoscopul complet pe www.libertatea.ro