Horoscop 20 aprilie 2023. Contextul astral ne cere să încetinim ritmul şi să facem un plan înainte de a ne arunca cu capul înainte

Odata cu Luna Noua in Berbecul de foc, primul semn al zodiacului, energia Phoenix ne inspira sa ne reinventam.

19 apr. 2023, 23:56
Horoscop 20 aprilie 2023. Contextul astral ne cere să încetinim ritmul şi să facem un plan înainte de a ne arunca cu capul înainte

Luna aluneca in Taurul axat pe confort, iar obstacolele ne pot impinge inapoi in zonele noastre de confort. Soarele radiant urmeaza exemplul, intrand in Taur, cerandu-ne sa incetinim si sa facem un plan inainte de a sari cu capul inainte.

Horoscop 20 aprilie 2023 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca ai dat dovada de indecizie in trecut, probabil ca asta a dus la crearea unui haos si toate aceste aspecte trebuie acum rezolvate. Aspecte de familie sau cele care au legatura cu zona imobiliara pot iesi la lumina acum si vei avea corespondente si dialoguri pe aceste teme.

Aspecte vechi si nerezolvate iti pot cere atentia si stii bine ca nu poti merge mai departe pana cand nu inchizi aceste vechi capitole.

Citeste si Horoscop special: O nouă influență a iubăreței Venus care e în Gemeni până pe 7 mai 2023! Ce se întâmplă pentru zodii în dragoste

Horoscop 20 aprilie 2023 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fii atent azi ca risti sa ai tendinta de a fi excesiv de critic pe sine azi. Multe din ingrijorarile tale nu sunt reale ci doar imaginatii ale unei minti active si tu simti asta deja. Totusi, esti prins periodic in bucle de ingrijorare.

Singurul mod de a gestiona cu asta este sa iti comunici fricile catre cineva care este aproape de tine si te va sustine oricum. Ai nevoie de o a doua opinie in legatura cu seriozitatea problemelor inainte sa le consideri a fi chiar probleme.

Horoscop 20 aprilie 2023 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi, egoul tau te poate bloca sa si actionezi si sa si gandesti in acelasi timp. Din acest motiv risti sa nu poti privi in ochi o persoana de autoritate. Fie ca este bine sau nu, iata un gand pe care il ai de purtat cu tine.

Esti sfatuit sa dai dovada de tact si diplomatie pentru ca nu iti poti permite sa deteriorezi relatia cu aceasta persoana doar pentru ca ai emotii negative.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Eclipsa de Soare din 20 aprilie schimbă vieți! Se activează temeri şi apar cumpene