Horoscop 20 Februarie 2015: Ce NU trebuie să facă Berbecii vineri

Horoscop 20 Februarie 2015. Berbecii nu trebuie să vorbească în public despre relația de dragoste, iar Balanțele au idei inovatoare.

RomaniaTV.net
20 feb. 2015, 08:05
Horoscop 20 Februarie 2015: Ce NU trebuie să facă Berbecii vineri

Horoscop Berbec 20 Februarie 2015

Puteți simți o oarecare teamă pentru consecințele inadecvate. Cu siguranță nu se întâmplă nimic, dar trebuie să vă controlați. În dragoste, evitați să discutați în public cu partenerul dvs, pentru că nimeni nu trebuie să afle despre problemele personale, scrie Bewoman.ro.

Citeşte şi Horoscop: Află ce COMPROMISURI vei face de-a lungul vieţii, în funcţie de zodie

Horoscop Taur 20 Februarie 2015

Analizați cu atenție fiecare dintre alegerile pe care le faceți în sarcinile obișnuite, pentru că tindeți să faceți determinări greșite. În dragoste, veți fi gata să depășiți orice obstacol pentru a cuceri persoana pe care o doriți.
 
Horoscop Gemeni 20 Februarie 2015

Aveți senzația că unele reguli sau structuri sunt prea rigide la locul de muncă, dar nu trebuie să faceți nici o alegere, ci adaptați-vă la ele. Dacă sunteți prea ocupat și mâncați mereu în grabă, ați putea avea probleme.

Citeşte şi Horoscop: Cei mai nesimţiţi bărbaţi în funcţie de zodie

Horoscop Rac 20 Februarie 2015

Vi se oferă facilități ce includ instrumente valoroase pentru îmbunătățirea treburilor dvs și pentru a obține rezultate mai eficiente. Pe de altă parte, a-ți putea avea noroc într-un joc sau concurs.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.