Horoscop 20 octombrie 2021. Luna Plină în Berbec aduce la lumină sentimente puternice

Luna plina in Berbec de astazi aduce la lumina sentimente puternice si multa energie. Canalizeaza-le spre munca si exercitii fizice.

20 oct. 2021, 00:03
Horoscop 20 octombrie 2021. Luna Plină în Berbec aduce la lumină sentimente puternice

Horoscop 20 octombrie 2021. Aceasta faza lunara incurajeaza echilibrul, de aceea este indicat sa nu exagerezi cu nimic, daca nu fii coplesit.

Horoscop 20 octombrie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te poti simti ceva mai dur si aspru in anumite situatii de viata ce te fac sa simti nervi si indispozitie, ca si cum nimeni nu te intelege. Daca te deschizi spre altii, le permiti si lor sa se deschida spre tine. Oamenii vor fi dornici sa invete si sa stie cum iti functioneaza mecanismele mintii, ca sa se inteleaga mai bine cu tine dar si sa beneficieze de intelepciunea ta personala.

Horoscop 20 octombrie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu are sens sa stai ascuns intr-o zi ca asta. Tu ai o anumita stralucire in privire si pas saltaret de care ar trebui sa profiti azi. Sari plin de convingere in actiune si comunica-ti gandurile spre alti oameni. Schimbarea este importanta si necesara acum. Este o miscare desteapta sa stergi cu buretele orice si sa incepi proaspat de la capat in ce sector simti tu ca este nevoie.

Horoscop 20 octombrie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mult din focusul tau general este intern dar azi ti-ar prinde bine sa directionezi o parte din acea energie si in exterior. Profita de energia zilei ca sa faci un salt plin de credinta in directia buna a vietii tale. Nu iti subestima puterea si curajul si foloseste-ti cuvintele ca pe o unealta de baza. Fii atent insa ca sa eviti discutii contradictorii din subiecte meschine care risca sa iti deterioreze relatia cu unii prieteni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop dragoste 20 octombrie 2021

Este o zi in care trebuie sa iti iei in considerare propriile nevoi. Dar si pe ale partenerului si pe cele ale celor apropiati. Impulsuri puternice ar putea aparea si ar trebui sa te controlezi pentru a nu spune ceva ce sa regret.

Citeste si Horoscop noiembrie 2021. Pavel Globa, „Nostradamus al Rusiei”, anunţă cele trei zodii cu noroc

Horoscop dragoste 20 octombrie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai avut multe de tras si poti deveni iritat. Nu e nevoie sa le rezolvi pe toate intr-o zi. Ia-le incet, una cate una. In dragoste, se anunta rezolvari. Porti o discutie serioasa cu partenerul de cuplu. Ii spui cinstit ce-ti doresti. Daca esti singur, o discutie cu cineva din anturajul tau duce la o continure romantica a prieteniei.

Horoscop dragoste 20 octombrie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ti se pare ca toate problemele lumii trag spre tine. Dar sunt chiar toate ale tale sau iti place sa-ti bagi nasul si unde nu-ti fierbe oala? Daca tot ti-ai luat un angajament, incearca sa-ti pastrezi calmul. Ai abilitatile necesare sa rezolvi tot ce ti-ai propus. In dragoste, se anunta un libido ridicat. Planuiesti o cine romantica. Daca esti singur, asteapta-te la o intalnire cu scantei.

Citeste si Horoscop DRAGOSTE 18-24 octombrie 2021. Câtă intensitate, se anunţă o săptămână fierbinte

Horoscop dragoste 20 octombrie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

O perioada cu multe surprize placute, evenimente care iti dau o stare de bine. Profita de moment ca sa poti rezolva cateva reminiscente ale trecutului. Planetele sunt de partea ta. In dragoste, incearca sa nu-ti neglijezi partenerul. Pot aparea momente tnesionate. Daca esti in cautarea unui partener, iesi mai des. Sansele sa-ti intalnesti jumatatea sunt destul de mari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.