Horoscop 20 septembrie 2023. Cu mintea deschisă şi dispuşi să-şi sondeze profunzimile, nativii vor face cele mai bune alegeri şi vor lua cele mai bune decizii

Luna incepe ziua in Scorpion cu un trigon cu Neptun, deschizandu-ne mintile, in timp ce un sextil cu Pluto ne va incuraja sa sondam propriile noastre profunzimi.

19 sept. 2023, 20:47
Horoscop 20 septembrie 2023. Cu mintea deschisă şi dispuşi să-şi sondeze profunzimile, nativii vor face cele mai bune alegeri şi vor lua cele mai bune decizii

Horoscop 20 septembrie 2023. Luna va trece apoi in Sagetatorul fara limite, ridicand panzele pentru a prinde vantul cosmic.

Horoscop 20 septembrie 2023 BERBEC

Daca vrei sa iti expandezi orizonturile, este nevoie sa faci un pas mult mai mare de credinta decat credeai ca este nevoie, iar asta posibil sa iti dea o anumita stare de nervozitate sau sa te impinga dincolo de limita ta de siguranta in viata. Daca ai avut unele secrete, ele pot iesi la iveala si poate veni momentul de scadenta.

Asuma-ti consecintele oricarei lipse de sinceritate. Te vei elibera. Este o perioada buna si pentru investitii de finete si parteneriate financiare, dar toata informatia trebuie verificata de mai multe ori inainte de a semna orice.

Citeste si În ce zodie se nasc cei mai mulți criminali în serie. „Este șocant. Partea și mai ciudată este că există câte o zodie din fiecare element”

Horoscop 20 septembrie 2023 TAUR

Emotiile iti sunt foarte clare acum, chiar si cele mai grele si intunecate ce fac parte tot din viata. Nu te supune unor complicatii bagandu-le sub pres sau incercand sa uiti ce simti.

In schimb, accepta-le si scufunda-te in ele, petrece timp in singuratate ca sa le intelegi si sa vezi de unde vin, ce traume nerezolvate le-au generat. Doar asa poti vindeca ce e de vindecat. Deschide-ti inima despre ceea ce simti in fata acelor oameni pe care ii simti implicati si autentici cu tine. Da acestor relatii o sansa de mai mare profunzime.

Citeste si Care este superputerea ta în funcție de zodie! Află care este punctul tău forte și cum poți să câștigi în orice situație

Horoscop 20 septembrie 2023 GEMENI

Incerci sa dai dovada de tact si sa faci ceva ce pare logic daca esti in fata cu o situatie de pericol sau de criza. Insa unii poate ca nu te inteleg. Ce alegi sa faci? Ca ei sau ca tine?

Ramai aproape de solutiile care par cele mai solide si stabile, cele pe care te poti baza daca prea multe lucruri din jur ce se inclina, indoaie si schimba. Ai nevoie de stabilitate si de o ancora solida ca sa te impamanteze si ca astfel sa poti gestiona realitatea pas cu pas, cate unul pe rand.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro