HOROSCOP 2013: Vezi ce îţi rezervă astrele în plan sentimental

In primul rand, daca intri in 2013, indiferent ce urmeaza sa citesti mai jos, nu inseamna ca tot anul va fi la fel: sunt 12 luni! Ai tot timpul din lume sa iti faci viata asa cum vrei, cu ceea ce iti ofera destinul.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 20:32
HOROSCOP 2013: Vezi ce îţi rezervă astrele în plan sentimental

Berbec. Spre sfarsitul anului vei avea parte de intalniri eficiente, de intalniri care iti vor aduce mai aproape sufletul pereche. Daca nu este sufletul pereche, atunci va fi oricum o relatie de lunga durata.

Taur. Oricat de mult ai vrea, nu te poti indragosti la prima vedere, pentru ca cel de care te vei indragosti va trebui sa fie tatal copiilor tai, iar acesta nu se lasa usor de gasit.

Gemeni. In sfarsit vei reusi sa iti gasesti un partener pe care sa il intelegi cu adevarat, motiv pentru care se va atasa foarte tare de tine.

Rac. Iubirea nu va fi punctul tau forte anul acesta. Cel mai bine ar fi sa profiti de iarna lui 2012 si de prima jumatate a lui 2013, pentru a te pregati sa infrunti urmatoarea jumatate.

Leu. Se poate sa iti fie destul de greu sa iti gasesti un partener care sa stie cum sa te iubeasca si pana unde poate merge afectiunea ta.

Fecioara. Chiar daca, la un moment dat, vei avea impresia ca nu exista baieti potriviti pentru tine, nu-ti pierde rabdarea. Socializeaza mai mult si mareste-ti sansele de a-ti gasi perechea!

Balanta. Anul acesta se poate sa ai o relatie frumoasa cu un Leu, un Berbec sau o Fecioara.

Scorpion. Viata ta pasionala va cunoaste modificari semnificative in comparatie cu emotiile din alti ani. Totusi, nu trebuie sa te arunci cu capul inainte in nicio relatie.

Sagetator. Se pare ca te-ai pregatit emotional destul de bine, asa incat acum nu mai este nevoie decat sa gasesti sau sa te gaseasca barbatul perfect.

Capricorn. Renunta la tiparele pe care le-ai acumulat pana acum si lasa-ti inima deschisa pentru cel care se pregateste sa fie alesul tau. Vei gasi un barbat care sa aprecieze tendinta spre stabilitate si care sa te trateze asa cum meriti.

Varsator. Te asteapta multe zambete si bucurii in anul ce vine. Fiind o fire creativa, iti este usor sa faci oamenii sa te placa.

Pesti. Nu mai fi atat de dificila. Aminteste-ti ca nu sunt toti la fel si iubeste-i pentru defectele lor.