HOROSCOP 2014. Cum evoluezi în carieră în anul Calului de Lemn

HOROSCOP 2014: Află ce înseamnă asta şi cum vor influenţa viaţa profesională, pentru fiecare zodie în parte. Click aici pentru a afla care este zodia ta în zodiacul chinezesc.

RomaniaTV.net
16 ian. 2014, 21:57
HOROSCOP 2014. Cum evoluezi în carieră în anul Calului de Lemn

HOROSCOP 2014: Şobolan

Nativele născute în anul Şobolanului trebuie să fie foarte organizate dacă vor să fie apreciate la locul de muncă. Orice mică greşeală poate fi taxată, aşa că nu trebuie să rişte. Cu o atenţie sporită, dar şi o meticulozitate ieşită din comun, acestea îşi pot duce sarcinile la bun sfârşit şi îi vor fi recunoscute meritele.

HOROSCOP 2014: Bivol

Nativele născute sub semnul Bivolului pot primi banii şi funcţia pentru care s-au luptat întreg anul trecut. Aşa că dacă ştii că ai făcut o treabă bună în 2013 şi apare o oportunitate în drumul tău, locul îţi este asigurat.

HOROSCOP 2014: Tigru

Nativele născute în anul Tigrului vor avea parte de un an bun din punct de vedere profesional, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie delăsătoare. Va fi nevoie de multă muncă şi seriozitate, aşa că nu trebuie să îţi pierzi cheful de muncă nicio clipă. Doar aşa vei reuşi să iasă totul perfect.

HOROSCOP 2014: Iepure

Nativele născute în anul Iepurelui vor fi impulsionate de lipsa babilor în acest an, aşa că munca depusă va fi una mult mai mare. Trebuie să aibă în vedere că orele suplimentare le vor slei de puteri şi vor putea greşi din atenţie. Moderaţia este cuvântul cheie, şi nu disperarea.

HOROSCOP 2014: Dragon

Femeile din Dragon vor depune eforturi mari pentru a se afirma şi pentru a ieşi în faţă. Iubesc să fie în centrul atenţiei şi să fie lăudate, aşa că vor face tot ce le stă în putinţă în acest scop. Cu toate acestea, nu trebuie să exagereze, pentru că sarcinile pe care şi le asumă le pot depăşi.

HOROSCOP 2014: Şarpe

Nativele născute în anul Şarpelui vor fi surprinse de cât de bine le merge pe plan profesional, acest lucru întâmplându-se în ciuda voinţei lor. Cu toate că nu depui eforturi mari, oportunităţile de avansare îţi tot apar în cale. E bine să încerci lucruri noi, cu toate că ţi-e teamă.

HOROSCOP 2014: Cal

Nativele născute în anul Calului vor avea parte de succes, chiar dacă nu vor obţine o funcţie mai mare. Banii pe care îi va primi vor fi o suficientă dovadă a perseverenţei şi a ambiţiei lor. Trebuie să aleagă să facă ce le place şi să pună suflet în tot, altfel nu vor avea şanse să se afirme.

Citeşte mai mult pe eva.ro