Horoscop 2014: Cum stai cu banii in noul an

Anul 2014 ne-a rezervat o multime de surprize, in special in ceea ce priveste situatia financiara. Asadar, incepe noul an cu dreptul! Descopera care sunt previziunile astrale, pentru ca nimic sa nu te ia prin surprindere.

RomaniaTV.net
26 dec. 2013, 12:13
Horoscop 2014: Cum stai cu banii in noul an

Iata ce ti-au rezervat astrele pe plan financiar, in 2014:

Berbec

Economiile facute din timp te vor ajuta sa treci peste anumite impasuri financiare. In 2014 va fi important sa inveti sa-ti dramuiesti mai bine banii.

Evita sa faci cheltuieli care nu isi au rostul sau imprumuturi bancare. Investitiile in anumite afaceri ti-ar putea aduce mari castiguri financiare, insa doar daca vor fi facute spre sfarsitul anului.

Achizitiile pentru casa ar trebui facute doar atunci cand este cazul si doar daca vei prinde reduceri.

CITEŞTE ŞI: Horoscop 2014: Cum stai cu sănătatea în noul an

Taur

Anul 2014 iti va aduce foarte multa instabilitate financiara si va fi necesar sa ai nervi de otel pentru a putea trece cu bine peste toate problemele legate de bani. O serie de cheltuieli neprevazute te vor face sa te gandesti serios la un imprumut bancar. Investitiile financiare s-ar putea sa-ti aduca cateva castiguri, insa este important sa stii in ce perioada a anului sa le faci.

Gemeni

Situatia ta financiara va fi relativ stabila pe parcursul anului 2014. Cateva cheltuieli neprevazute te vor pune intr-o usoara dificultate financiara, insa vei reusi sa le depasesti intr-un timp foarte scurt. Investitiile pe termen lung ar putea fi o optiune, insa trebuie sa stii in ce perioada sa le faci si, poate cel mai important, cat sa investesti.

Citeşte continuarea pe ele.ro