HOROSCOP 2014: Cum va fi primavara aceasta pentru fiecare zodie!

Horoscopul pentru prima parte a acestui an aduce lucruri nebanuite pentru anumite zodii. Unele vor avea miscari deosebite in dragoste, cum e cazul Berbecilor, iar altele in plan financiar… Citeste mai departe ce iti rezerva astrele in luna februarie si care sunt repercusiunile pentru lunile urmatoare.

RomaniaTV.net
23 feb. 2014, 12:45
HOROSCOP 2014: Cum va fi primavara aceasta pentru fiecare zodie!

BERBEC

Dragoste si Relatii In luna februarie a anului 2014 te poti astepta la o revigorare a vietii sentimentale. Venus, care s-a aflat pana la inceputul lunii februarie intr-o miscare retrograda isi inceteaza miscarea la data de 31 ianuarie 2014. Daca pana acum au existat anumite situatii neobisnuite in viata ta, majoritatea aspectelor vietii tale vor incepe sa se limpezeasca si sa se solutioneze.Prietenii pot reprezenta o mana de ajutor in plus, in cazul in care ai nevoie. De asemenea, implicarea in activitatile sociale si de grup este foarte benefica in aceasta perioada a anului pentru persoanele nascute sub semnul acestei zodii. Sentimentele puternice ale berbecilor sunt strans legate in aceasta perioada de imaginea, statutul si pozitia sociala, iar in anumite cazuri ale partenerului. In ultima decada a acestei luni, iti vor fi prevestite anumite viitoare complicatii datorita incetarii miscarii si poztiei pe care o ocupa planeta Marte de la inceputul lunii Martie. In mare parte, berbecii vor da dovada de curaj, de rezistenta la stres si de o deosebita maleabilitate in momentele critice din aceasta perioada.

Sanatate si Moral Mercur, stapanul acestei zodii in casa sanatatii, o sa fie retrograd in perioada dintre 6 si 28 februarie 2014. In consecinta, aceasta perioada fiind una in care rezistenta organismului tau o sa fie testata la maxim. Iti este recomandat sa te odihnesti suficient si sa practici anumite terapii de eliminare a stresului, cum ar fi meditatia.

Sfatul pentru Berbeci Comportati-va calm si intr-o maniera diplomata, judecati lucrurile intr-un mod obiectiv, nu va grabiti sa faceti alegeri si nu riscati prea mult.

 

HOROSCOP săptămâna 24 februarie – 2 martie

 

TAUR

Dragoste si relatii sentimentale In privinta relatiilor vechi sau a celor oficiale, luna ferbruarie a anului 2014 nu va oferi noutati semnificative celor nascuti sub semnul acestei zodii. Pot sa apara anumite ameliorari in relatiile actuale datorita faptului ca Venus, stapana Taurului, isi reia mersul obisnuit dupa o perioada de sase saptamani de retrogradare, fapt ce conduce la o relaxare la nivel general. Deasemenea, in cazul in care tu si perechea ta aveti interese comune sau daca lucrati impreuna, realizarile pe care le veti obtine impreuna in luna februarie 2014 vor destinde relatia. Cu toate acestea, nu te astepta, in ceea ce priveste aspectul relatiilor, la lucruri extraordinare. Ai rabdare si da dovada de intelegere deoarece aceasta perioada nu o sa fie una dintre cele mai relaxate, dar cu toate acestea poate fi trecuta cu vederea foarte usor prin amuzament si intelepciune. In cazul in care te implici intr-o noua relatie, ai gija ca aceasta sa nu-ti afecteze cariera si reputatia. Cariera si Bani In ceea ce priveste cariera si situatia ta financiara, situatia este destul de contradictorie. Pe de-o parte, in februarie 2014 apare o crestere a eficientei, iar lucrurile vor incepe sa prinda viteza. Exista sanse de succes, iar rezultatele satisfacatoare pot fi legate de studii, calatorii, colaborari la distanta, activitati universitare, culturale sau legislative. Pe de alta parte, miscarea retrograda a lui Mercur in casa carierei Taurului poate atrage dupa sine o multime de incurcaturi sau intarzieri, in special legate de acte, documente sau negocieri. In luna februarie 2014, comunicarea eficienta reprezinta un aspect esential pentru succesul tau. Accentuarea mercuriana ar putea sa-ti indrepte interesul catre activitatile intelectuale, stiintifice sau economice, precum si a scrisului, oratoriei sau calatoriilor. Pe plan financiar, in aceasta perioada se cere o atentie sporita pentru persoanele nascute sub semnul Taurului. Aveti grja de afacerile dumneavoastra si in legatura cu intelegerile legate de bani in general.

Sanatate si Moral Taurii trebuie sa acorde o atentie semnificativa in continuare acestui aspect. Orice problema ar aparea, trebuie tratata imediat si cu seriozitate. Luna aceasta este o perioada potrivita pentru a face un control general al starii dumneavoastra de sanatate sau sa reluati anumite tratamente sub indrumarea medicului specialist. Va este recomandat ca in aceasta perioada sa dati dovada de prudenta si sa evitati excesele.

Sfatul pentru Tauri Inscrieti-va la un curs sau studiati ceva individual.

 

Citeste mai mult pe camplimpede.ro

 

Foc şi apa? Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează HOROSCOPUL