Horoscop 2014: Cum vei evolua în carieră. Ce şanse de promovare ai, în funcţie de zodie

Află cum îţi va merge pe plan profesional în anul ce urmează şi ce trebuie să faci pentru a atrage succesul de partea ta.

22 dec. 2013, 08:26
Horoscop 2014: Cum vei evolua în carieră. Ce şanse de promovare ai, în funcţie de zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Acest an se bazează pe comunicare, mai ales pe plan profesional. Ai parte şi de urcuşuri şi de coborâşuri, dar nimic atât de important cum ar părea. Eşti foarte activă şi eşti pusă pe fapte mari, dar trebuie să ai mare grijă să nu te grăbeşti în luarea deciziilor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În acest an eşti atrasă de schimbări şi ai un plan bine stabilit dinainte. Vrei să încerci lucruri noi şi eşti curioasă să descoperi ce alte plăceri ascunze zac în tine. Este posibil să ai şansa de a te reprofila, dar poţi să ai parte şi de probleme cu unii colegi de muncă, sau cu şefii. Învaţă să te detaşezi de stresul provocat de job şi să pleci acasă cu gânduri pozitive.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În acest an încerci să îţi găseşti drumul în viaţă şi vrei să încerci orice până îţi dai seama ce ţi se potriveşte cel mai bine. Este posibil ca urmându-ţi pasiunile să descoperi că este chiar avantajos. Vei fi apreciată de colegi, şefi, poate chiar vei fi promovată.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

În carieră, anul 2014 îţi promite schimbări în bine. Este posibil să avansezi şi să devii lider. Te vei descurca de minune, dar trebuie să nu îţi priveşti cu superioritate echipa formată din foşti colegi. Implicarea este cuvântul de bază, dar şi curajul de a iniţia proiecte îndrăzneţe.

Leu (22 iulie – 22 august)

Vei fi foarte stresată şi supraaglomerată în acest an, dar acest lucru se întâmpla doar din dorinţa ta de a obţine mai mult. Eşti foarte ambiţioasă, dar tinzi să intri în multe conflicte din cauza faptului că îţi urmezi ideile fără să asculţi de sfaturile celor din jur. Dacă la început e greu, la finalul anului vei simţi satisfacţia la care sperai.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În acest început de an, te vei simţi foarte motivată să urci pe scara ierarhică. Vrei perfecţiune şi nu te mulţumeşti niciodată doar cu ceea ce ai. Trebuie să continui să fii cu picioarele pe pământ, ceea ce înseamnă că trebuie prudenţă în luarea deciziilor. Ce va fi special şi diferit faţă de alţi ani, este atracţia faţă de lucrurile pe care toţi cei din jur le ocolesc. Datorită curajului tău, vei fi mult mai apreciată de şefi şi chiar avansată.

Citeşte mai mult pe eva.ro