Horoscop 2017: Află cum stai cu sănătatea anul viitor, în funcţie de zodie

Descoperă cum stai cu sănătatea în 2017 şi ce poţi face pentru a scăpa de problemele cu care te confrunţi, în funcţie de zodia ta!

RomaniaTV.net
22 nov. 2016, 08:53
Horoscop 2017: Află cum stai cu sănătatea anul viitor, în funcţie de zodie

Săgetator

Este foarte important ca în 2017 să ştii să te opreşti la timp. Orice exces îţi va cauza, ceea ce înseamnă că trebuie să îţi reîncarci mereu bateriile atunci când simţi că nu mai poţi. Un program intens la locul de muncă şi poate o viaţă sentimentală dezordonată îşi poate pune amprenta asupra sănătăţii tale.

De asemenea, astrele îţi recomandă mai multă responsabilitate cu privire la acest sector al vieţii tale şi te sfătuiesc să priveşti în trecut şi să încerci să înveţi din greşelile comise.

Capricorn

Nu vei da dovadă de prea multă energie în acest început de an, însă habar nu ai ce o să îţi demonstreze 2017. Dacă nu eşti suficient de motivată pentru a acorda atenţie sănătăţii tale, unele situaţii imprevizibile cu care te vei confrunta vor avea menirea de a-ţi da o lecţie de viaţă.

Ia-le ca pe nişte avertismente şi ai grijă de tine chiar dacă nu întâmpini neplăceri pe acest plan. Eşti o zodie privilegiată şi nu ai motive să îţi plângi de milă!

Citeşte şi  Horoscop 2017: Cum vei evolua în carieră anul viitor, în funcţie de zodie

Vărsător

Sănătatea ta psihică se va juca cu tine în acest an şi nu trebuie să iei deloc în râs acest lucru. Forma ta fizică este una bună, însă oboseala şi transformările radicale la care ai fost supusă în ultimul timp îşi vor pune amprenta asupra ta.

Trebuie să dai dovadă de mai mult pozitivism, mai ales dacă ai trecut printr-o naştere sau printr-o despărţire de o persoană dragă, şi să îţi vezi de activităţile tale zilnice aşa cum te-ai obişnuit. Nu trebuie, însă, să treci nici în extrema cealaltă, aceea de a te scufunda în muncă pentru a-ţi ocupa mintea în permanenţă cu altceva.

Peşti

O igienă corespunzătoare te poate scăpa în 2017 de multe probleme de sănătate. Astrele recomandă prudenţă şi impunerea unor reguli stricte de la care să nu îţi permiţi să te abaţi. Protejează-te de emoţii negative şi de suprasolicitare, altfel ai putea dezvolta probleme cardiace.

Nu ingora niciun semnal de alarmă pe care ţi-l transmite organismul tău şi astfel vei reuşi să îţi descoperi bolile în stadiu incipient. Suportul celor dragi îţi va fi foarte util în recuperare

Citeşte continuarea pe eva.ro