Horoscop 2017 Cristina Demetrescu: Care este cea mai avantajată zodie în acest an

Cristina Demetrescu a fost invitata in emisiunea Subiectiv, unde a prezentat horoscopul pentru anul 2017.

RomaniaTV.net
31 dec. 2016, 12:12
Horoscop 2017 Cristina Demetrescu: Care este cea mai avantajată zodie în acest an

Horoscop 2017 Cristina Demitrescu: Astrologul Cristina Demetrescu este de parere, in urma analizei sale, ca in horoscopul anului 2017 zodia balanta este cea mai favorizata. De asemenea zodiile care au diverse case astrologice in balanta vor fi avantajate de acest imbold pe care 2017 il da acestei zodii.

Din luna mai zodia LEU va fi extrem de favorizata si va fi dusa de val in directia potrivita. Scorpionii incep 2017 prost, dar il vor termina cu bine. Sagetatorul are planeta SATURN in zodie care ii va aduce un an mai putin bun. Fecioarele pot face figuri bune pana la sfarsitul lunii aprilie.

Zodiile care vor avea multe schimbari in 2017 sunt zodiile de pamant. Acestea vor rezista cu greu la toate schimbarile impuse de anul 2017. Este vorba de zodiile Taur, Fecioara si Capricorn. 

Horoscop 2017 Berbec, in detaliu

DRAGOSTE

Anul incepe cu Jupiter in Casa Iubirii si lanseaza o serie de avertismente de care trebuie sa tii cont pana in luna octombrie. Va trebuie sa iti recunosti gafele comportamentale in relatie, sa te straduiesti mai mult in legatura cu tot ce inseamna activitati in doi, sa renunti la orgoliu, mai pe sleau. 2017 va fi un an karmic 1. Numarul 1 in numerologie si astrologie semnifica un nou inceput.

Asta inseamna ca nu vei avea o singura relatie, ci vei testa fericirea cu mai multe persoane pe parcursul anului. Vor fi momente frumoase, dar si momente de cumpana, mai ales pe perioada verii. Problemele amoroase se vor finaliza abia dupa jumatatea lunii octombrie 2017, cand Jupiter isi muta atentia catre… Casa Banilor.

BANI SI CARIERA

In prima parte a anului vei trage ceva mai mult pentru ceea ce iti doresti. Vei avea nenumarate ocazii sa faci bani, insa din cauza proastei organizari s-ar putea sa le pierzi. Va trebui sa inveti sa faci economii sau sa investesti verzisorii cum trebuie. Tentatiile de a risipi banii vor fi la fel de mari in continuare, motiv pentru care trebuie sa iti pui lacat la portofel.

Atentie foarte mare la primavara, caci multe cheltuieli neprevazute iti vor da peste cap planurile. Din luna octombrie, insa, te imbogatesti. Jupiter iti aduce creativitatea necesara ca sa faci fata lipsurilor.

CASA SI FAMILIE

In Casa Caminului va cadea curentul de multe ori si asta pentru ca nu vei depune suficienta energie pentru a mentine o relatie sanatoasa cu cei dragi. Mereu vor aparea nemultumiri si vei tine cont cu greu de nevoile emotionale ale parintilor, fratilor, bunicilor etc.

Va fi necesar sa te responsabilizezi mai mult, sa iti cunosti cu adevarat rolul in familie, sa incerci sa faci lucrurile pe care stii sigur ca le poti duce la capat si nu sa te plangi toata ziua. 

Horoscop 2017 Taur, in detaliu  

DRAGOSTE 

Cu dragostea vei sta bine aproape tot anul, cu mici exceptii. In iulie si august pot aparea mici reprosuri si asta pentru ca fiecare se focuseaza pe altceva. Va fi o mica lipsa de comunicare spre finalul lunii iunie-inceputul lunii iulie. Nu este exclus sa doresti sa schimbi complet regulile in cuplu. 

Va trebui sa ajungi la un numitor comun cu partenerul de viata privind timpul pe care il petreceti impreuna. Nu veti reusi sa va sincronizati in fiecare zi asa cum veti dori, iar asta va naste frustrari si certuri. 

Noroc ca astrele iti fac suficient loc pentru a medita asupra viitorului tau amoros, caci la sfarsitul lui august revii cu optimismul necesar pentru a continua ceva ce era frumos. 

BANI SI CARIERA 

Vei fi una din cele mai bogate zodii. Lunile februarie si martie iti aduc mici averi. Nu e exclus sa iti schimbi locul de munca sau sa fii promovat la cel pe care il vei avea. Vei castiga de 10 ori mai multi bani fata de alti ani. 

2017 nu se compara nici pe departe cu 2016, cand ai avut suficiente lipsuri financiare si ai fost nevoit sa faci eternele compromisuri: statul peste program la munca, imprumuturi de la cunostinte, imprumuturi bancare etc. 

CASA SI FAMILIE 

Vei primi vesti bune din partea unor rude. Cine stie, cu ceva noroc, s-ar putea sa fii chiar tu persoana care sa dea o mare veste si probabil stii deja care e apropoul. Vei face un pas important in ce priveste viata de familie si caminul. 

Nu e exclus sa te muti intr-o alta casa ori inclusiv alta localitate, poate mai apropiata de locul ideal in care ti-ai dorit toata viata sa traiesti. Nu este exclusa nici varianta sa te muti cu toata familia in strainatate, dar aceasta probabilitate va creste abia din luna octombrie.

Horoscop 2017 Gemeni. Apar momente interesante in viata ta, mai ales in prima parte a anului. Vor fi numeroase momente in care vei putea iesi in evidenta. 

Ocazii sa te relansezi din punct de vedere profesional vor exista cu nemiluita, asa ca poate fi anului succesului pentru tine daca stii cum sa profiti de trenurile care poposesc in gara ta.

Horoscop 2017 Gemeni, in detaliu 

DRAGOSTE 

Situatia amoroasa este luminata de puterea lui Venus, zodie care vine in Casa Familiei si imbunatateste toate orice tip de relatie. Pozitivitatea cu care vei privi lucrurile te va ajuta sa obtii tot ce iti doresti. Recastigi acele abilitati de comunicare care scartaiau la sfarsitul lui 2016. Se poate spune ca cea mai buna perioada din an va fi cuprinsa intre 15 aprilie si 28 august.

Zilele de 17, 18 si 28 din fiecare luna a acestui interval vor avea o semnificatie aparte din punct de vedere amoros. Nu e exclus sa te indragostesti de mai multe ori pana cand vei gasi in sfarsit persoana potrivita. Iubirea poate fi mai aproape de tine decat credeai. Daca vei deschide bine ochii, vei afla ca persoanele care tin la tine cu adevarat si pe care merita sa le cunosti nu trebuie cautate foarte departe. 

BANI SI CARIERA 

Apar mici schimbari din punct de vedere profesional. Daca te gandesti din timp sa abandonezi anumite proiecte ori sa renunti la anumite colaborari vei iesi in avantaj. Apar tot felul de preocupari noi, unele chiar artistice. Nu e deloc exclus sa te remarci intr-un domeniu in care se lucreaza numai cu imaginatia. 

Cu banii vei sta ceva mai prost decat in 2016, insa nu dezastruos, si asta din cauza ca va trebui sa renunti la o serie de capricii. Vezi si partea buna a lucrurilor: anumite vicii nu iti fac foarte bine, iar in 2017 poate incepe curatarea ta interioara.

 CASA SI FAMILIE

Venus si Marte intra in Casa Familiei si dezvolta latura ta protectoare. Vei fi mai atent la rudele tale, iar cei dragi te vor descoperi altfel decat te-au cunoscut pana acum. Nu este exclus sa spui ca iti vei recastiga familia. 

 

CITESTE HOROSCOPUL PE 2017 PENTRU celelalte zodii  RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI