HOROSCOP 2018. Iata previziunile complete pentru toate zodiile. Cine va avea un an prosper

HOROSCOP 2018. Anul 2018 se anunta unul energic si prosper pentru toate zodiile. Poate aduce si putina anxietate, insa asta doar din cauza excesului de energie. Toate zodiile ar trebui sa isi canalizeze energia doar in directiile care le aduc placere si armonie.

21 dec. 2017, 07:42
HOROSCOP 2018. Iata previziunile complete pentru toate zodiile. Cine va avea un an prosper

HOROSCOP 2018. Berbec

Esti pregatit pentru succes. Anul incepe in forta, fii pregatit sa conduci lumea. Mercur este retrograd in zodia ta pana de la sfarsitul lui martie, pana la mijlocul lui aprilie. Analizeaza-te si vezi ce ai putea schimba ca sa iti imbunatatesti imaginea si stima de sine.

Planeta care te guverneaza, Marte, este retrograda de la sfarsitul lui iunie pana la sfarsitul lui august, dar nu o sa incetinesti ritmul. Totul o sa fie pe repede inainte, insa in pace si armonie cu tine insuti. 

HOROSCOP 2018. Taur

Toata lumea este a ta in 2018. Planeta care te guverneaza, Venus, este la putere inca din prima zi a anului, si la fel si tu. Toate telurile si obiectivele propuse vor fi duse la bun sfarsit. Te inconjori de lucruri frumoase, ai energie pozitiva, nu faci compromisuri si nu vrei sa grabesti lucrurile.

In luna octombrie, Venus retrogradeaza in Scorpion si in Balanta in luna noiembrie, ceea ce inseamna ca ar trebui sa acorzi o atentie sporita relatiilor de orice natura. 

 Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro.