Horoscop 2018: Cele trei zodii care vor avea parte de un mare ghinion şi alte trei vor avea noroc cât pentru toată viaţa

Sase zodii trec prin extreme in anul 2018. Iata care sunt cele trei ghinioniste si cele trei norocoase.

RomaniaTV.net
25 dec. 2017, 16:18
Horoscop 2018: Cele trei zodii care vor avea parte de un mare ghinion şi alte trei vor avea noroc cât pentru toată viaţa

Balanţă

Marte este, în general, un astru benefic pentru zodia Balanţei şi îi dă energia de care are nevoie pentru a face mereu lucruri interesante. Dar mai puţin bună va fi influenţa lui Marte în februarie şi septembrie anul viitor, când nativii Balanţă se vor confrunta cu o pierdere însemnată.

Citeşte şi Zodiile cu noroc uriaş în următorii cinci ani. Vezi dacă te afli printre ele

Berbecii, provocaţi în dragoste

Problemele de cuplu şi scenele de gelozie se vor ţine lanţ în martie, arată horoscopul în 2018. Primele zile frumoase de primăvară nu vor fi deloc benefice nativilor Berbec din punct de vedere al dragostei, fie că sunt căsătoriţi sau nu.

Citeşte şi HOROSCOP 2018: 4 perechi de zodii care vor fi împreună de Crăciun şi anul viitor

Capricornii, precauţi la început de an

În pofida avertismentelor transmise de Marte, nativii riscă să ia decizii greşite când se vor afla la răscruce de drumuri, arată horoscopul în 2018. Este adevărat că ghinionul se va ţine scai de ei la începutul anului, dar, cel puţin, nu îşi vor provoca singuri necazurile.

Zodiile pline de noroc le găseşti pe Kfetele.ro.