Horoscop 2021 Cristina Demetrescu. Alinierea planetelor aduce schimbări majore

Cristina Demetrescu a anunțat că alinierea planetelor ne va aduce schimbări majore în 2021, mai exact o etapă în care vom primi antidotul divin pentru pandemie.

31 dec. 2020, 07:38
Horoscop 2021 Cristina Demetrescu. Alinierea planetelor aduce schimbări majore

Horoscop 2021 Cristina Demetrescu

. Astrologul are vești bune pentru români. „Eu zic că cea fost mai greu trece, la momentul acesta sunt lucruri în schimbare. Deja planetele sociale, Jupiter și Saturn, care sunt reponsabile de foarte multe ori de evenimente, de ceea ce se întâmplă la nivel global, social, s-au desprins deja de planeta Pluto, care rămâne în semnul Capricornului, și-au intrat într-un semn optimist, al Vărsătorului, care are legătură din nou cu masele de oameni, cu ceea ce se întâmplă cu noi toți, cele două planete având funcții diferite – Jupiter amplifică, Saturn cumva comprimă.

Astrologul Cristina Demetrescu, previziunea anului 2021. Ce se va întâmpla cu banii românilor anul viitor

Oamenii vor încerca din nou să-și facă planuri, să se readune, să călătorească. Saturn spune: deocamdată, mai stați puțin. Saturn va rămâne în semnul Vărsătorului până prin martie 2023, adică totul trebuie luat încet, progresiv și trebuie să respectăm această inerție a acestei pandemii. Conjunctura astrală a ceea ce a generat pandemia s-a închis la momentul acesta, urmează o altă etapă, o altă epocă, urmează ca 2021 să ne aducă antidotul divin pentru vindecarea planetei, Jupiter în Pești, care este bun pentru oricine dorește să se vindece de boli”, a spus Cristina Demetrescu.

Horoscop 2021 Cristina Demetrescu: Criză financiară

Horoscop 2021 Cristina Demetrescu. De asemenea, aceasta avertizează că din cauza Karmei care este în Săgetător, vor fi conflicte internaţionale între marile puteri.

„Așa arată – ca o criză financiară, dar s-ar putea să fie genul acela de criză care să privească anumite corporații. Uranus a intrat de vreo trei ani în zodia Taurului, care este o zodie de bani. Acum intră în tensiune cu Jupiter și cu Saturn, care și ele au legătură cu politicile monetare, cu tot ce se hotărăște la nivel internațional.

Karma este în continuare pe Săgetător, care înseamnă toate aceste conflicte internaționale între marile puteri. Avem doi malefici, în semnul Taurului Marte stă până în martie, Lilith stă până pe 18 iulie, așa încât dacă semnul financiar este prost aspectat și intră și în tensiune cu aceste planete care ne interconectează, nu știu dacă să o numesc criză financiară, că aspectele nu sunt atât de puternice și lungi să arate ca o criză financiară.

Arată mai degrabă o clacare a unor mari corporații, vom auzi de anumite falimente, sunt oameni care vor rămâne fără lucru”, a explicat Cristina Demetrescu, înr-o emisiune televizată, la Antena 3.