Horoscop 2021 Neti Sandu. Zodia favorizată de astre

Jupiter a intrat în Vărsător, promite un an frumos, dar se vor păstra în continuare niște reguli. Este și Saturn acolo, și nu este un an tipic, anul Vărsătorului, doar cu Jupiter în Vărsător, ci Jupiter și Saturn.

04 ian. 2021, 15:52
Horoscop 2021 Neti Sandu. Zodia favorizată de astre
Horoscop 2021 Neti Sandu

Horoscop 2021 Neti Sandu. În jurul acestei combinații gravitează tot ce se va întâmpla anul ăsta, și mai este o combinație, cel puțin la început, Marte, Uranus, în zodia Taurului, a explicat astrologul Neti Sandu la Știrile Pro TV.

Horoscop 2021 Neti Sandu. Zodiile care vor cunoaşte succesul

Principala preocupare a Berbecului, în acest an, vor fi investițiile. La capitolul bani, nativii din Berbec vor sta bine, dar e un risc foarte mare să cheltuiască nesăbuit. Aceşti nativi au căpătat foarte multă energie și știu ce să facă cu ea anul acesta.

Pentru Taur, primele două luni ale anului vor fi mai grele, pentru că se războiesc cele două conjuncții, în Taur este Marte și Uranus, într-o luptă cu Saturn și cu Jupiter. Dacă era doar anul Vărsătorului fără Saturn, ar fi avut numai reușite. Apoi Marte se mută în casa banilor, în Gemeni, și atunci Taurul va beneficia de niște surse colaterale din care să facă rost de bani pe lângă salariu.

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie 2021. Ce zodii au parte de fertilitate și belșug

Pentru Gemeni, se speculează dimensiunea de aer, vibrația de aer. Există triunghiul echilateral de aer Vărsător, el dă nota Gemeni-Balanță. Când ajungem în Gemeni, va fi bine pentru aceşti nativi pentru că se activează traseul de aer. În martie-aprilie vor vedea cât de bine vor simţi că e anul Vărsătorului. Gemenii s-ar putea căsători, pentru că este activată dimensiunea aceasta, iar Marte forțează nota. Ei vor avea încredere să facă ce trebuie.

Racul trebuie să-și gândească investițiile, el e foarte bănuitor. Conjuncţia Jupiter-Saturn le dă încredere să investească. Atenție, însă, la sănătate.

În cazul Leului, combinația Jupiter-Saturn este în casa partenerială, deci asta înseamnă că el poate să găsească niște asocieri. Fie că lucrează de acasă, fie că se duce într-o altă țară, el găsește oameni cu care să colaboreze. Se poate şi căsători, dacă îşi doreşte acest lucru.

Citeste si HOROSCOP MINERVA 2021. Cine primeşte bani, cine se îndrăgosteşte, cine ajunge la medic

Fecioara va avea mult de muncă la serviciu, dar și satisfacții pe măsură. Cu sănătatea nu e de glumit şi ar trebui să-și facă niște investigații.

Balanța ar trebui să se bucure pentru că are parte de ceva nou în casa dragostei, a creativității, a lucrurilor pe care să le facă cu plăcere, pentru că face parte din triunghiul echilateral de aer, care o să aducă beneficiui acestor nativi. În rest, o să simtă și ea celelalte aspecte de care nu scapă nimeni, dar e mare lucru că e anul cu vibrație de aer pentru balanță.

Pentru Scorpion, sunt importante două lucruri: că această combinație din Taur, Marte-Uranus, îl obligă să facă ceva la capitolul parteneriat-șefi-conducere. Acolo vor apărea niște tensiuni, nişte neînţelegeri și trebuie să ia decizii foarte prompte. După aceea, va face ceva cu locuința, poate vrea să îmbunătățească ceva pe acolo, să se mute, să închirieze.

Pentru Săgetător, există posibilitatea de a dezvolta comunicarea, de a o duce la un alt nivel, de a se cenzura mai mult, mai ales că el cu franchețea nu rezolvă mare lucru, și atunci Jupiter, care este patronul Săgetătorului, este în casa comunicării și îl cenzurează.

Citeste si Horoscop 2021 Cristina Demetrescu. Alinierea planetelor aduce schimbări majore

Capricornul va avea combinația din Vărsător în casa banilor, deci el va beneficia poate de o sursă suplimentară de venituri sau de o mărire de salariu.

Vărsătorii, favoriţii astrelor în acest an, vor fi forțați de împrejurări să facă lucruri foarte bune, care sunt o consecință a ceea ce au făcut până acum, iar dacă nu au urmat calea interioară, o să fie cumva tensionați de Saturn, care este auster, te obligă să aplici regula.