Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu. Un an favorabil vindecării trupeşti şi sufleteşti

2022 este un an foarte important pentru comuniune sufletească, un an în care segregarea va lua sfârşit şi ne vom aduna unii lângă alţii, spune astrologul Camelia Pătrăşcanu. Totodată, contextul astral este favorbail vindecării trupeşti şi sufleteşti.

05 ian. 2022, 19:54
Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu. Un an favorabil vindecării trupeşti şi sufleteşti

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu. Reputatul astrolog spune că până în mai şi apoi lunile de vară sunt foarte importante pentru tot ce înseamnă vindecare, iertare, comuniune.

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu BERBEC

Până în mai, munca este foarte accentuată şi au nevoie de ajutor pentru a-şi implementa ideile. Ideile lor trebuie să fie foarte bine pregătite pentru că din iunie, iulie şi august pot face lucruri mari, însă depinde de determinarea şi de energia lor. Banii de pe urma acestor proiecte vor veni, însă, în 2023 şi nu vor fi deloc puţini. Berbecii au de rezolvat multe acte pentru proiectele lor mai ales în toamna. Atenţie la drumuri! Ar fi bine să fie mai puţine şi foarte bine gândite, să fie cât mai flexibili şi adaptabili cu putinţă. Important de reţinut, să îşi dea drumul la idei şi să acţioneze cu energie în vară, a spus astrologul în emisiunea La Măruţă

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu TAUR

Până în mai, Taurii au operioadă foarte bună din pucnt de vedere social. Îşi pot dezvolta proiecte pe partea de marketing şi publicitate. E important să-şi facă cunoscută munca, să se conecteze la tot ce e modern, la noua tehnologie pentru că o vor folosi cu succes. Îi inspiră ceea ce văd la alţii, astfel pot şi ei să-şi dezvolte nişte soluţii pentru proiectele lor. Vara aduce mai multa concentrare pentru lucrurile pe care au stabilit că vor să le facă, dar succesul vine în 2023. Calitatea colaboratorilor este foarte importantă pe vară.

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu GEMENI

Excepţională perioada până în mai pentru carieră. Este necesar ca aceşti nativi să fie un pic mai intransigenţi pentru că, de regulă, ei cad la pace foarte repede. Totuşi, când iau decizii, trebuie să fie fermi, să fie conectaţi la conştiinţa lor. Au mai fost puşi, la un moment dat, în situaţia în care sunt puşi acum la început de an, dar poate au ratat nişte momente, poate nu s-au implicat, acum trebuie să fie mai fermi şi mai hotărâţi. Relaţia cu grupurile este foarte bună. Spre toamnă, însă, să fie atenţi la prieteni pentru că nu toţi le vor fi prieteni până la capăt.

Citeste si EXCLUSIV Horoscop 2022 cu Adrian Bunea: „Un an mult mai bun decât 2021, în care ne vom bucura de intervale mari de timp cu tranzite benefice, în timp ce intervalele nefavorabile vor fi mult mai scurte”

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu RAC

Racii au multe acte de rezolvat sau proiecte. Cei care au proiecte foarte mari pot obţine acum aprobări. Au de câştigat Racii care au proiecte ample, poate au lucrat încă de anul trecut la ele şi acum pot să le dea drumul. Unii îşi pot face calcule de drumuri lungi pentru a putea progresa şi aceste drumuri sunt dezlegate de astre mai ales în aprilie-mai. De aceste drumuri şi de acte depinde cariera lor.

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu LEU

Leii au multe calcule de făcut din punct de vedere financiar. Unii îşi vor asuma foarte senini nişte pierderi de dragul libertăţii sau al unor proiecte personale. Alţii pot câştiga fără efort, le vine o moştenireau dau de cineva care e foarte înzestrat şi datorită calităţilor acestui colaborator profită şi ei şi împărtăşesc succesul. Îşi fac calcule în funcţie de alte persoane de pe urma cărora pot căpăta diverse lucruri. La vară călătoresc, ajung acolo unde au nevoie să rezolve lucruri sau să aibă nişte consecinţe foarte bune pe termen lung ale unor colaborări care încep acum şi care pot aduce bani, faimă.

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu FECIOARĂ

Este o perioadă foarte bună până în mai din punct de vedere al relaţiilor sociale şi al imaginii publice. Este important ca Fecioarele să facă un pas în faţă, să iasă din discreţie, chiar dacă ele de felul lor stau în banca lor. Trebuie să se facă cunoscute poate cu alte proiecte decât cele de până acum. Din punct de vedere al parteneriatelor, este un an foarte important. Vor sta să analizeze ce pierd şi ce câştigă dacă mai stau sau nu într-o relaţie. Deocamdată, analizează relaţia, dacă se pot bizui pe partener, dacă le corespunde şi sufleteşte, nu numai ca interese. Dacă nu colaborează bine cu un om se pot gândi la o separare. Dacă nu au curaju să facă acest pas, în toamna îşi vor pune din nou problema dacă merită să ducă mai departe un parteneriat sau nu.

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu BALANŢĂ

Balanţele au mult de muncă, dar se organizează foarte bine, astfel încât totul le pare mai uşor decât până acum. Trebuie să delege către altii lucruri pe care nu mai este cazul să le facă ele. Manifestă grijă pentru sănătate, ştiu tratamentele, acestea dau rezltate şi chiar îşi pot îmbunătăţi aspectul fizic, pot scăpa uşor de kilogramele în exces. A doua jumătate a anului e mai dinamică din punct de vedere relaţional. Acolo unde lucrurile scârţâie, e foarte posibil ca, prin iulie-august, să-şi tragă de urechi partenerul. Cei singuri au şanse mari să-şi găsească sufletul-pereche.

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu SCORPION

Scorpionii pot da drumul unor proiecte extraordinare, iar acei nativi care îşi doresc, au şanse mari să devină părinţi. Accentul cade pe creativitate, se pot gândi în fel şi chip pentru că sunt foarte isteţi şi simt culoarul cel mai bun de bani. Cei care au copii aduc spor în viaţa copiilor prin indeile lor. În vară, vor munci pe rupte. Ei trebuie să dea exemplu şi să se implice pentru că pot avea rezultate. În vară, pot demara nişte proiecte pe termen lung.

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu SĂGETĂTOR

În prima parte a anului, accentul cade pe cămin şi casă. Îşi pot reorganiza averea, îşi pot împărţi altfel casa, stau bine din punct de vedere al iubirii în această vară. Îşi revin, îşi încarcă bateriile şi sunt puşi pe distracţie. Să fie, însă, atenţi la excese. Dacă le fac, vor plăti nişte poliţe în toamnă. Anul ăsta au şanse mari să scape de kilogramele în plus.

Citeste si EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu CAPRICORN

Este o perioadă bună pentru studii, pentru  susţinerea de examene, pentru întocmirea de acte. Pot rezolva şi drumuri sau pot comunica cu persoane aflate la distanţă. Au preocupari privind studii şi examene, privind unele aprobări, autorizaţii pe care le primesc acum. În vară, pot fi interesaţi sau doar le vine gândul să facă o schimbare de casă. Poate fi legat chiar de un proiect început anul ăsta care îi obligă să se mute într-un spaţiu mai mare.

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu VĂRSĂTOR

Vărsătorii se bazează pe un har şi au şansa să câştige bani, iar munca pe  care o depun le este plăcută şi în natura lor, astfel încât nu simt că depun efort. Vara le aduce proiecte foarte mari. Dacă se mobilizează şi nu visează sunt foarte avantajaţi.

Horoscop 2022 Camelia Pătrăşcanu PEŞTI

Prima parte a anului este despre ei. Ei se reinventează, ies dintr-un con de umbră. E un an de mare inspiraţie, multe idei le vor veni în somn, în stare de vis, de meditaţie, de reverie, de rugăciune, atunci când sunt în contact cu sufletul. Îşi vor clarifica locul lor în viaţa lor şi în viaţa celorlalţi şi în societate şi mai ales care e vocea lor. Au ideea unor proiecte mari, de pe urma cărora vor scoate bani imediat, poate chiar în vara asta.