Horoscop 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa arată că 4 zodii se vor scalda în bogăţie anul viitor

Ianuarie 2022 va da startul în Anul Tigrului de Apă. Acest animal simbolizează bogăția, puterea și generozitatea. Astrologul rus Pavel Globa a dezvăluit de pe acum cine va avea noroc la începutul noului an.

03 nov. 2021, 11:54
Horoscop 2022. Celebrul astrolog Pavel Globa arată că 4 zodii se vor scalda în bogăţie anul viitor

Horoscop 2022

. Potrivit previziunilor celebrului astrolog Pavel Globa, în 2022 situaţia din punct de vedere financiar va fi favorabilă doar pentru patru reprezentanți ai zodiacul. Se vor scalda literalmente în bogăție, spune astrologul care a prezis căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro. Dar să vedem care sunt norocoşii horoscopului de anul viitor.

Horoscop Sărbători 2021, cu Pavel Globa: Cine zodii care vor avea necazuri mari de Crăciun şi Anul Nou
Horoscop 2022 Berbec
Norocul în afaceri va însoți reprezentanţii acestui semn zodiacal la începutul anului viitor. Astrologul îi sfătuiește pe Berbeci să renunțe la îndoieli și să își asume riscuri. În prima jumătate a anului 2022, expertul recomandă și pregătirea și elaborarea unui plan de afaceri care nu are cum să dea greş.

Gemeni
Anul viitor va fi plin de provocări pentru Gemeni, cărora le vor putea face față fără probleme. Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt așteptați să-şi schimbe locul de muncă, ceea ce le va îmbunătăți starea financiară, scrie portalul „Nevskie Novosti”.

Horoscop 2022, pentru cine cad bani din cer. Pavel Globa anunţă ce zodii vor fi norocoase anul viitor
Scorpion
Scorpionii, în 2022, vor putea combina munca și hobby-rilel, în timp ce câștigă mulți bani. Pentru a obține rezultatul dorit în carieră, ei vor trebui să muncească din greu. Astrologul declară că merită efortul!

Citeşte şi horoscopul lui Pavel Globa pe luna noiembrie

Vărsător
Vărsătorii ar trebui, de asemenea, să muncească din greu pentru a atinge noi culmi în 2022. Globa notează că prima jumătate a anului va fi perfectă pentru rezolvarea problemelor de afaceri, dar şi demararea unor proiecte noi.

Horoscop 2022. Pavel Globa i-a numit pe principalii norocoși din a doua parte a anului

Astrologul Pavel Globa  spune că Berbecul, Racii și Fecioarele vor fi cei mai norocoși în Anul Tigrului. A doua jumătate a anului va fi deosebit de bună pentru Berbec. Un semn de foc își poate atinge toate obiectivele, inclusiv oferindu-și o protecţie financiară de invidiat. Cu toate acestea, astrologul a avertizat că acest semn al zodiacului ar trebui să se ferească de impulsivitatea din acțiunile lor.

Pentru Raci, 2022 va fi un an de stabilitate și echilibru. Lucrul la proiecte noi va aduce nu numai venituri substanţiale şi constante, ci și un salt în carieră. În plus, în sfârșit, în 2022 Racii se vor putea relaxa pe deplin, – spune prognoza lui Pavel Globa.

Pentru Fecioare, anul Tigrului va fi unul excelent la serviciu. Anul 2022 va fi o piatră de hotar pentru ei în ceea ce privește stabilitatea financiară și succes. În plus, multe Fecioare vor putea cumpăra locuințe, în timp ce altele vor avea norocul să devină părinți.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.