Horoscop 2022. Cristina Demetrescu vine cu previziuni despre anul care urmează: E anul vindecării, anul în care dă norocul peste zodii!

Cristina Demetrescu vine cu previziuni importante despre anul 2022. Astrologul dezvăluie cu ce probleme se vor confrunta zodiile în anul care urmează.

13 dec. 2021, 09:45
Horoscop 2022. Cristina Demetrescu vine cu previziuni despre anul care urmează: E anul vindecării, anul în care dă norocul peste zodii!

Horoscop 2022. Mai mult decât atât, aceasta este de părere că anul viitor va fi unul mult mai bun, plin de vindecare și de noroc.

Horoscop 2022. Cristina Demetrescu vine cu previziuni despre anul care urmează: E anul vindecării, anul în care dă norocul peste zodii!

”Voi începe cu lucrurile bune. Anul 2022 vine cu soluții, cu vindecare pentru foarte multe probleme. Suntem într-o cumpănă prelungită până în 2023. E anul în care banii vor fi cuvântul primordial. Eu zic că anul acesta e a unui nou start și cred că în 2022 sistemul de valori se va schimba puțin și va fi mai bine. Vor fi foarte multe semne în 2022.

Jupiter în Pești aduce foarte multe revelații, semne, vise, premoniții. E cea mai bună conexiune la ființa noastră de lumină. Cică dă norocul peste noi, chiar la începutul anului. Cred că dă norocul peste noi, cred că vin niște bănuți. 2002 va fi mai bine, dacă vorbim de pandemie.

Dacă vorbim din punct de vedere financiar, lucrurile nu vor sta așa bine, se întâmplă niște cauze. Lumea se schimbă cu fiecare om în parte, sunt oameni care stau foarte confortabili nepunându-și problema de ce s-au născut pe pământul ăsta. Suntem o țară de sacrificiu permanent. E țara travaliului, avem Soarele în casa morții și a renașterii. Zona politicii pe harta noastră nu e ancestrată, dar avem protecție. Suntem ca orfanul acela de care Dumnezeu are grijă.

Dacă tu nu faci, face altul în locul tău și poate să facă prost, aceasta este problema. Atunci cine e de vină? Politicianul pe care tu l-ai lăsat să se ducă acolo? E vina ta pentru că nu face nimic.  Eu zic că anul 2022 e un an al unui nou start, lucrurile acestea ne forțează să o luăm de la 0. Eu îl văd un an mai bun decât 2021, ne mai reluăm viețile, se termine un ciclu, Jupiter în Berbec ne promite lucruri noi. Suntem o societate. De la artiști ne vine picătura de bucurie. Eu îl văd ca pe un an al revenirii la un sistem de valori ridicat, e un an în care mulți vor renunța la vicii sau la lucruri care le-a făcut rău organismului. Te pune situația față în față cu aceste greșeli. E un an cu Protecție, Jupiter în Pești vine cu acest lucru. Nu trebuie să mai fim ignoranți. Vor fi atât de multe semne în 2022. ”, a declarat Cristina Demetrescu.

Citește și: HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021