Horoscop 2022: Marea iubire şi mai mulți bani pentru o ZODIE anul viitor

Anul 2022, pentru o zodie, va veni cu multe schimbări importante pentru toazte zodiile din horoscop, însă numai una are parte de ceva special.

01 nov. 2021, 18:14
Horoscop 2022: Marea iubire şi mai mulți bani pentru o ZODIE anul viitor

Horoscop 2022: Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în Casa a 7-a, a relațiilor, deci te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu, sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită.

Horoscop 2022. Cele mai norocoase zodii de anul viitor. Lista nu e scurtă deloc!
2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener.

Horoscop 2022: Atenție: trebuie să fii foarte atent în preajma datei de 12 aprilie 2022. Conjuncția Jupiter-Neptun te poate face să crezi că ai dat lovitura. Depinde doar de tine dacă te vei implica în proiecte înșelătoare sau dacă vei intra în parteneriate cu oameni dubioși. Planurile tale vor prinde contur după 20 august 2022.

Horoscop 2022. ZODIA care trebuie să facă un PAS înapoi anul viitor
Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Prietenii vor juca un rol important. Atât cei vechi, dar și cei noi din 2022. Aceștia îți vor recomanda un loc de muncă, îți pot prezenta viitorul partener sau te vor implica în evenimentele lor cele mai importante.

Horoscop 2022: Despre ce zodie este vorba? Despre Leu și cei cu ascendent în această zodie! Pregătiți-vă, urmează mari schimbări pentru voi!, potrivit astrosens.ro.

Horoscop 2022. Romantismul și creativitatea vor fi la cote uimitoare pentru această ZODIE

Anul 2022 a ‘început’ deja pentru o nativii unui semn zodiacal, care au avut parte de un preambul al anului viitor încă din 2020. Cuvântul cheie al următorului an, acela ar fi inconștiența, potrivit astrologului Daniela Simulescu. De ce? Află din previziunile de mai jos:
Fă un exercițiu de memorie! Gândește-te la perioada 14 mai-28 iulie 2020. Ce s-a întâmplat?

Sau ce ai avut impresia că se întâmplă? Atunci, Jupiter s-a aflat în semnul tău și ți-a oferit un preambul la 2022.

Dacă ar fi să alegem un cuvânt cheie al următorului an, acela ar fi inconștiența. Jupiter se va întâlni cu Neptun pe 12 aprilie, conjuncție care se petrece odată la 13 ani. Atât Jupiter, cât și Neptun sunt considerați guvernatorii tăi. Alăturarea lor te poate ajuta să visezi departe, să îndrăznești mai mult, să treci cu ușurință peste tendințele de autosabotaj sau peste cele de sacrificiu total. Este adevărat că Jupiter-Neptun ne vorbește despre dizolvarea individualității, dar în ceea ce te privește nu este cazul. Poate vei reuși să te scuturi de hainele de victimă, despre care credeai că îți vin bine.

Tot anul 2022 poate fi ca o mare revelație. De aceea, cei care au probleme de sănătate sau vicii, pot conștientiza pericolul sau pot pierde controlul. Și totul pleacă de la alinarea sufletului. Ori apelezi la un specialist, ori alegi să urmezi o cale spirituală. Din fericire, Saturn se va afla, pe tot parcursul anului în zona sănătății. Și te va obliga să capeți o disciplină în programul de somn și odihnă. Instrumentele lui nu sunt neapărat cele mai simpatice, dar se dovedesc cele mai eficiente.

Anul 2022 poate veni cu extinderea familiei, cu o casă mai mare, cu puterea de a te reîndrăgosti sau cu acceptarea faptului că nu îți poți schimba partenerul. Romantismul și creativitatea vor fi la cote uimitoare. Mulți dintre voi se pot apuca de o pasiune artistică sau unele tehnici prin care să își gestioneze emoțiile.