Horoscop 2022 Pavel Globa. Schimbare de macaz pentru patru zodii, una este protejată de astre

Celebrul astrolog Pavel Globa a numit patru reprezentanți ai horoscopului care se vor confrunta cu schimbări dramatice în 2022.

08 ian. 2022, 11:50
Horoscop 2022 Pavel Globa. Schimbare de macaz pentru patru zodii, una este protejată de astre

Horoscop 2022 Pavel Globa Taur

Taurul va avea schimbări serioase în viața personală. Această zodie vasimți nevoia de schimbare, evenimente majore având loc între ianuarie și august. În plus, sunt posibile schimbări în perspectiva, precum și apariția de noi idei atât în plan personal, cât şi al afacerilor.

Mercur retrograd 2022, doza booster. Ghid de supravietuire pentru CELE PATRU retrogradari ale lui Mercur

Gemenii

Persoanele care s-au născut sub acest semn vor trebui să prioritizeze și să își stabilească noi obiective. Pentru a le atinge, trebuie să depună toate eforturile. Poate că Gemenii vor fi forțați să-și reconsidere relațiile cu prietenii și familia, mai ales în partea a doua a anului.

Horoscop 2022 Pavel Globa Leu

Persoanele născute sub această constelație vor dori să depășească stagnarea pe care o simt brusc încă de anul trecut. În plus, va fi nevoie să se concentreze pe propria persoană. Pentru a obține noi emoții, nu rezista și nu pierde ocazia de a adăuga culoare vieții.

Vărsător

Pentru reprezentanții zodiei, 2022 va fi o perioadă de mari schimbări pozitive. Mulți își vor îndeplini visele și ideile. Încă din luna februarie, este posibil să obţină câştiguri financiare neaşteptate.

Horoscopul lui Pavel Globa: semne ale zodiacului care se va confrunta cu probleme în ianuarie 2022 

Rac
În ianuarie 2022, sunt probabil momente critice și stresante în viața Racilor. Astrologul îl sfătuiește să nu fie leneș. Dacă vă reconsiderați propriile opinii, vă puteți schimba în bine

Leu
Deoarece Leii sunt oameni destul de emotivi, riscă să reacționeze exagerat la tot ceea ce se întâmplă în prima lună a anului 2022. Ca urmare, există riscul de a deveni mai agresiv, mai înfierbântat și mai nervos, spune Globa.

Săgetător
Ianuarie 2022 va fi o perioadă provocatoare pentru Săgetător. Nu strica să achiziționați talismane care vă vor proteja. Colaborarea cu cineva va fi, de asemenea, benefică.

Vărsător
Începutul de an pentru Vărsător nu va fi cea mai ușoară perioadă. La locul de muncă și chiar și în sfera dragostei, problemele sunt posibile. Pe drum, din când în când vor apărea obstacole.

Pești
În prima lună a anului, Peștii vor simți o lipsă de energie. Adaptarea la noile condiții va fi o provocare. Din acest motiv, spune Globa, este mai bine să refuzi relocarea, precum și să schimbi mediul și ofertele pentru un nou loc de muncă.

Horoscop Pavel Globa: Trei zodii norocoase în decembrie, trei zodii care au totul pe tavă în 2022

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.