HOROSCOP 2022. Zodiile afectate de conjuncția MARTE-SATURN. O vor da rău în bară!

Astăzi are loc un fenomen astrologic periculos pentru mai multe zodii. Micul Malefic (cel care reprezintă impulsivitatea, riscurile, separarea) și Saturn, Marele Malefic (care aduce întârzieri, blocaje, restricții și exigențe) se întâlnesc în Vărsător.

05 apr. 2022, 14:25
HOROSCOP 2022. Zodiile afectate de conjuncția MARTE-SATURN. O vor da rău în bară!

HOROSCOP 2022. Daniela Simulescu a explicat cum înfluențează nativii horoscopului acdest eveniment și care sunt efectele care se vor resimți. Toate planurile de viitor vor fi testate în această perioadă.

HOROSCOP 2022. Zodiile afectate de conjuncția MARTE-SATURN. O vor da rău în bară!

Taur / Ascendent în Taur

În carieră deviza ta va fi „tot răul spre bine”. Dacă lucrurile nu merg așa cum dorești, dacă unele proiecte ți-au fost blocate sau dacă șefii nu se țin de promisiuni, nu e chiar atât de grav, lucrurile se întâmplă exact așa cum trebuie să se întâmple.

 Leu / Ascendent în Leu

Ar trebui să renunți la dorința ta puternică de a controla totul. Ce se poate întâmpla dacă lași frâiele din mână puțin? Ai tendința să fii foarte grăbit și ți se pare că cei din jurul tău, în special partenerul, nu țin pasul cu tine. Ai răbdare, nu trebuie să se întâmple totul aici și acum.

Citește și: Horoscop aprilie 2022 realizat de Daniela Simulescu. Aprilie este cea mai importantă lună a anului pentru toate cele 12 semne zodiacale. O perioadă plină de provocări şi de schimbări majore
Scorpion / Ascendent în Scorpion

Nu poți să-i schimbi pe cei din familia ta și asta te umple de frustrări. Va trebui să îi accepți și făcând asta vei vedea că te vei simți mult mai liniștit. Nu toți oamenii au nevoie să fie salvați (de tine), binele pe care crezi că li-l faci s-ar putea ca lor să li se pară o povară.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Ești complet lipsit de răbdare, vrei mai mult, vrei mai repede, vrei ca totul să se întâmple acum. Însă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar astrele s-ar putea să te lase să aștepți și să îți ofere mai puțin decât îți doreai. Însă toate se întâmplă cu un motiv.

Citește și: EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022. Conjuncturi favorabile pentru câştiguri materiale. Zodia care se va certa cu partenerul de viaţă din cauza banilor
 

 


loading...
Partenerii noștri