Horoscop 2022: Zodiile norocoase ale anului, banii vin cum pocneşti din degete

Fie că este vorba despre noroc în dragoste, în carieră sau bunăstare materială, iată care vor fi zodiile norocoase ale anului 2022.

26 ian. 2022, 20:29
Horoscop 2022: Zodiile norocoase ale anului, banii vin cum pocneşti din degete

Horoscop 2022: Anul aduce cu el noroc pe toate planurile pentru trei zodii, care sunt considerate răsfățatele zodiacului în acest an. Așadar, descoperă dacă zodia ta se află printre ele. Iată zodiile norocoase ale anului 2022.

Vărsător
Pentru nativul Vărsător, spre deosebire de anul 2021, anul 2022 se anunță a fi unul extraordinar! Iar asta în toate domeniile și în toate aspectele vieții! 2022 va fi unul dintre cei mai buni ani pentru nativii Vărsător, pentru că va fi o perioadă plină de bunăstare materială și sentimentală.

Horoscop 2022 Mihai Voropchievici. Belşug pentru aceste zodii dacă fac unele schimbări
Anul 2022 va fi un an în care Vărsătorii își vor consolida relațiile deja existente, însă vor lega și altele noi, cu oameni pe care îi admiră și cu care se conectează la un nivel profund. Relația de iubire, dacă aceasta există și este de lungă durată, va înflori în 2022. Pentru nativele Vărsător care nu sunt implicate într-o relație, este bine de știut că acestea vor avea ocazia de a-și întâlni sufletul pereche în anul care vine. Toate dorințele pe care Vărsătorii și le vor pune pentru anul 2022 se vor îndeplini fără prea mari eforturi. Ce și-ar putea dori mai mult?

Horoscop 2022: Scorpion
Scorpionul este una dintre cele mai aventuroase semne ale zodiacului. Un semn cu o gândire liberă, profundă și plină de imaginație, Scorpionul pare că nu are limite în tot ceea ce își dorește și în tot ceea ce își propune. Iar această gândire pare să îl ajute foarte mult în 2022 pentru că, neavând limite, nici nu se blochează singur și nu este constrâns de nimic. Iar atunci când ai scopuri înalte și nu vezi nici un obstacol care să te împiedice să ți le atingi, ai mult mai multe șanse ca acest lucru chiar să se întâmple.

Horoscop 2022. Cristiana Demetrescu anunţă ce zodii au noroc chior de bani mulţi. Sănătatea, cuiul lui Pepelea în 2022
Așadar, pentru Scorpion va fi un an în care acesta își va găsi echilibrul în viață și răspunsurile la câteva dintre întrebările care îl macinau cel mai tare. Scorpionul se va întâlni cu nenumărate oportunități benefice, atât în carieră cât și în sfera călătoriilor. Și știm prea bine cât de mult îi place Scorpionului să călătorească!

Horoscop 2022: Berbec
Berbecul este și va fi întotdeauna una dintre vedetele zodiacului. Berbecul atrage atenția asupra lui oriunde s-ar afla, fără să facă prea multe eforturi. Are o personalitate magnetică și un caracter puternic. Este foarte ușor să placi o persoană Berbec, însă la fel de ușor este să nu o poți suporta.

Berbecul va fi una dintre zodiile norocoase ale anului 2022, pur și simplu pentru că, datorită atitudinii sale de învingător, va reuși să atragă în calea sa numai lucruri bune. Chiar și așa, pentru că nimeni este perfect, ori de câte ori dă greș, Berbecul nu se lasă doborât și perseverează în ceea ce și-a propus. În 2022, va avea o sănătate de invidiat, va avea parte de o serie de oportunități în carieră, iar viața sa sentimentală va merge ca pe roate.