Horoscop 2023. Aceste PATRU zodii DAU LOVITURA în amor. Vezi dacă ai noroc în dragoste!

Anul 2023 se anunță cel mai romantic an pentru patru zodii. Așa că pregătește-ți replicile siropoase – atâta timp cât partenerul este de acord cu asta

16 ian. 2023, 23:00
Horoscop 2023. Aceste PATRU zodii DAU LOVITURA în amor. Vezi dacă ai noroc în dragoste!

Horoscop 2023. Să te îndrăgostești este pe lista de dorințe a tuturor celor singuri, pentru că, ei bine, cine nu vrea să se simtă adorat? . Pentru că fiecare relație echilibrată necesită un anumit compromis.

Nu poate fi mai clișeic decât:”este nevoie de doi pentru un tango”. Dar această frază nu ar putea fi mai potrivită atunci când descrie astrologia „romantică” pentru anul viitor. Pe lângă tranzitele obișnuite Marte-Venus (care o include pe Venus retrograd din 22 Iulie până pe 3 Septembrie 2023), este important de subliniat că Nodurile Soartei – Nodul Nord și Sud – vor schimba semnele pe 17 Iulie și vor intra pe axa astrologică a Berbecului condus de Marte și a Balanței conduse de Venus.

Cunoscut și sub numele de „Indrăgostiții Cosmosului”, ne uităm la aspectele Marte-Venus atunci când vine vorba de chestiuni de dragoste și seducție. Și deși acesta este unul dintre multe evenimente astrologice de luat în considerare în 2023, simplul fapt că Nodurile Destinului vor activa axa „Marte și Venus” face ca 2023 să fie cu atât mai important pentru relații.

HOROSCOP Neti Sandu 2023: Zodia care dă lovitura pe toate planurile, perfuzie de bunăstare anul viitor

Iată de ce Balanța, Scorpionul, Săgetătorul și Capricornul sunt cel mai probabil să fie lovite de săgeata lui Cupidon în 2023.

Horoscop 2023. Balanță (22 Septembrie – 23 Octombrie)
Nu este un secret că se întâmplă multe pe cer în 2023, dar vei fi încântat să știi că viața ta amoroasă va vedea probabil beneficiile acestor tranzite astrologice. Să începem cu influența mai mare decât viața a lui Jupiter – planeta norocului, expansiunii, abundenței și prosperității – deoarece se va muta prin Berbec pentru o bună parte a anului, aducând un aflux de oportunități de a asocia, relaționa și conecta cu ceilalți, totul în timp ce îți restabilești speranța și credința când vine vorba de relații.

Nu-ți fie teamă să-ți testezi norocul și să-ți asumi o șansă cu cineva cu care te poți vedea petrecând restul vieții. Apropo, Nodul Nord va intra și în Berbec în Iulie, aducând concentrare și impuls celei de-a șaptea case a parteneriatelor asumate. Pentru cei dintre voi care visează cu ochii deschiși la sunetul clopotelor de nuntă, această zonă a astrogramei tale guvernează căsătoria.

HOROSCOP CHINEZESC 2023: Care este cea mai norocoasă zodie în Anul Iepurelui. Previziuni astrologice
Horoscop 2023. Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)
Îl cauți pe cel potrivit? Indiferent dacă esti sau nu gata să închei înțelegerea cu cineva special, te vei bucura de răsfăț în 2023. Nodurile destinului vor schimba semnele, încheindu-și călătoria prin prima ta casă a sinelui și a șaptea casă a persoanelor semnificative. Dar cu două luni înainte ca acest lucru să se întâmple, norocosul Jupiter se va alătura Nodului Nord (unde ne îndreptăm colectiv) în Taur prin casa ta a șaptea dedicată relațiilor unu-la-unu.

Jupiter extinde tot ceea ce intră în contact, așa că, începând cu 15 Mai, norocul, prosperitatea și abundența vor supraîncărca această zonă a vieții tale. Lumea știe că ești renumit pentru că ești posesiv cu cei pe care îi iubești și de data aceasta ai o scuză pentru a fi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.