Horoscop 2023. Care sunt zodiile cele mai încercate și cum pot să evite problemele

Anul 2023 se anunță a fi unul destul de tumultos pentru anumite semne din zodiac. Trei zodii vor fi supuse în noul an la foarte multe încercări serioase.

13 ian. 2023, 15:01
Horoscop 2023. Care sunt zodiile cele mai încercate și cum pot să evite problemele
Horoscop 2023. Care sunt zodiile cele mai încercate și cum pot să evite problemele

Care sunt zodiile cele mai încercate și cum pot să evite problemele. Anul 2023 se anunță unul destul de complicat pentru zodiile Leu, Fecioară și Pești. Astrologii atrag atenția că cele trei semne vor fi supuse la foarte multe încercări și le recomandă să evite problemele.

Citește și Vineri 13. Cel mai superstițios horoscop. Ce-ți aduce ziua, în funcție de zodie

Care sunt zodiile cele mai încercate și cum pot să evite problemele

Din păcate, astrologii nu au numai vești bune pentru semnele zodiacale. Aceștia atrag atenția că unele zodii vor avea parte în acest an și de experiențe neplăcute care pot fi evitate dacă țin cont de sfaturile lor.

Berbec

Primul sem din zodiac este considerat nou-născutul horoscopului. Asta pentru că aceștia au nevoie acută de recunoaștere, atenție și validare, iar asta nu este rău, dar uneori, aceste nevoi pot deveni puțin copilărești. De regulă, tind să își afirme clar și natural ideile și opiniile, indiferent de situație și context.

Dacă ești născut în zodia asta și te întrebi ce e rău în asta, ei bine, ai tendința să transformi orice subiect într-o discuție despre tine. Crezi că orice atenție pe care o primești este bună. Vrei să fii recunoscut pentru realizările tale, dar urmărești această validare un pic prea mult. În ochii celorlalți poți să pari o fire egocentrică și există riscul să rămâi singur. Acest lucru te va priva în cele din urmă de atenția pe care pui atât de mult accent. Mai ales până pe 16 mai, cât Jupiter îți tranzitează semnul.

Taur

Cu toții știm că Taurii pot fi extrem de încăpățânați. Iar această încăpățânare poate să se activeze mai ales atunci când alții își exprimă opiniile. De regulă, taurii consideră că ideile lor sunt mult mai bune decât ale oamenilor din jurul lor. Aceștia trebuie să își dea seama că nu dețin adevărul absolut în acest an și trebuie să acorde puțin mai mult credit oamenilor, chiar dacă nu au aceleași idei sau principii.

Principala problemă a taurilor în 2023, este grandomania. Pe 16 mai Jupiter va începe tranzitul în acest semn, iar cei care sunt născuți în această zodie vor avea impresia că l-au apucat pe Dumnezeu de picior.

Dacă ești născut sub acest semn zodiacal și ai o bază solidă și autentică, așa va fi. Dar ține minte, nu e cazul să te lauzi. Dacă nu ești pe drumul care trebuie și te lauzi, să nu te aștepți la ceva consistent în viața ta în 2023.

Gemeni

Această zodie este catalogată ca fiind una cu două fețe. Motivul care stă la baza acestei concepții este acest semn își schimbă foarte ușor gândurile și opiniile. De aceea, uneori, pare că în interiorul acestora se află două persoane diferite.

Dacă nu le convine ceva, acestea au momente când li se schimbă personalitatea și atitudinea instant.

Gemenii analizează totul în jurul lor și le place să vorbească mult, iar asta nu este un lucru rău. Însă, alții pot avea dificultăți în 2023 să stabilească relații solide cu această zodie, tocmai pentru că este diferită în fiecare zi.

Mare atenție, dacă ești născut în această zodie! În 2023,  poți fi văzut de celelalte zodii superficial și asta pentru că tinzi să nu tratezi atât de des conversații cu însemnătate sau subiecte foarte profunde. Însă astrologii te sfătuiesc să stai liniștit pentru că tranzitele lui Saturn în casa autorității și al lui Jupiter în casa dizolvării vor avea grijă să îți dea numeroase lecții. Smerenia va fi una dintre ele!

Rac

Emoțiile pot fi pentru raci și calități, dar și defecte. De obicei, aceștia se concentrează foarte mult pe ele în fiecare aspect al vieții și uneori, aceștia tind să fie prea sensibili. Racii acționează doar pe baza sentimentelor, de aceea pot să pară schimbători sau pasivi-agresivi în ceea ce privește comportamentul.

Atunci când văd pe cineva copleșit de situație, racii au tendința să se retragă. Iar oamenii nu știu uneori cum să îi înțeleagă sau cum să îi abordeze.

Dacă în 2023 racii nu se vor maturiza, astrologii spun că le va fi destul de greu. Aceștia vor găsi sprijinul din partea celor din jur, dar tot nu vor fi mulțumiți.

Dacă ești născut sub acest semn zodiacal trebuie să ai mare grijă! Cu cât te crezi mai deștept și te comporți precum un copil, cu atât vei avea de pierdut de pe urma acestui an.

Leu

Leii sunt guvernați de Soare, însă trebuie să înțeleagă că în acest an că nu toată lumea se învârte în jurul lor. Aceștia au tendința să îndepărtezi oameni și asta numai din cauza nevoii lor de atenție.

Dacă ești născut sub acest zodiacal trebuie să știi că fără să îți dai seama tinzi să ai cel mai mare ego din zodiac, dar și cel mai fragil.

Validarea celor din jur nu se obține doar de dragul de a fi în centrul atenției. Intrarea lui Pluto în casa relațiilor, între 23 martie și 11 iunie, îți va aduce numeroase probleme dacă nu vei învăța să îți controlezi ego-ul. Și mai ține minte ceva: vei avea succes în carieră dacă vei fi dispus să muncești mai mult și să nu te mai plângi.

Fecioară

Fecioara este o zodie extrem de critică, căreia nu îi scapă niciun detaliu. Cei născuți în această zodie au mania controlului și din această cauză sunt percepuți ca fiind firi destul de obsesive, care se fixează inutil pe cele mai mici detalii. Aceștia tind să își folosească toată atenția pentru detalii ca să fie mai buni la job sau în familie, dar au tendința să uite de îngrijirea de sine.

Chiar dacă nimeni nu le cere asta, aceștia tind să exagereze, ca să îmbunătățească unele lucruri. Astrologii le recomandă celor care sunt în zodia Fecioară  să o lase mai ușor cu criticile la adresa celor din jur în 2023 pentru că asta le poate strica relațiile cu cei din jur. Mare atenție,  Saturn, va intra în casa relațiilor pe 7 martie și va sta acolo mult și bine. .

Balanță

Balanțele sunt considerate superficiale și cu capul în nori, cărora le place să le facă altora pe plac, ceea ce nu este întotdeauna un lucru bun. Într-o relație amoroasă, acestea s-ar putea să simtă că trebuie să păstreze constant atenția celuilalt ca să fie împlinite.

Aceste zodii se simt adesea nedreptățite, chiar dacă iubește relațiile. În 2023 acestea trebuie să știe că nu trebuie să pună responsabilitatea stării tale pe umerii celorlalți. Jupiter va sta în casa relațiilor până pe 16 mai. Deci au timp să învețe să nu mai depindă de aprobarea celorlalți.

Scorpion

Îi plac misterele și vrea să cerceteze orice. Însă, ar fi bine să se mai și relaxeze. Nu sunt întotdeauna motive ascunse în spatele unui lucru, oricât de mult ar încerca să le caute. Scorpionii sunt zodii care dau impresia că vor să controleze totul, pentru ca lucrurile să meargă cum își dorești. Retrogradarea lui Marte(30 octombrie 2022-12 ianuarie 2023) le-a arătat încă o dată că nu pot avea control absolut!

Ca să le meargă bine în2023, astrologii le recomandă Scorpionilor să încerce să fie mai relaxați.

Săgetător

Vor să fie cunoscuți și pot deveni cel mai bun predicator. Însă, tind să își impună punctul de vedere atunci când nimeni nu îl cere. Aceștia iubesc învățarea, dar uneori vorbesc peste alții și resping ideile sau credințele care nu le sunt pe plac. În 2023, ar putea să fie mai calmi, ca să aibă cu cine să împărtășească toate opiniile lor și să nu-i îndepărteze pe cei dragi.

Capricorn

Consideră că este cel mai muncitor și cel mai serios. Nu îi place să se joace și au o motivație incredibilă. Dar, din dorința de ordine și seriozitate, tind să fie văzuți ca fiind autoritari. Nu prea au toleranță pentru surprize sau spontaneitate. Când ești atât de strict, tinzi să-i faci pe ceilalți să se simtă incomod în prezența ta. Și din această cauză astrologii spun că un pic de relaxare nu ar strica. Mai ales că intrarea lui Jupiter în casa fericirii pe 16 mai îi poate poate ajuta pe latura sentimentală.

Vărsător

Vărsătorul se consideră unic și îi place să iasă în evidență, dar și să socializeze. Dacă ești născut în această zodie, nu încerca să-i convingi pe alții să gândească altceva și nici să câștigi recunoaștere pentru punctele tale de vedere. Ești rebelul din zodiac, umanitar și progresist, însă poți deveni rapid imprevizibil sau pisălog. Cred că ți-ai dat seama în ultimii trei ani cât de mult costa a fi diferit. Saturn ți-a demonstrat că nu este cazul să încerci să îi convingi și pe alții de ce vrei tu.

Pești

Peștii sunt foarte visători și oricât de mult s-ar chinui alții să le capteze atenția, aceștia tind să fugă mereu din strânsoarea lor. De aceea, peștii riscă să fie catalogați ca un semn mai instabil. Aceștia sunt foarte deschiși  din punct de vedere emoțional, au compasiune, dar pot fi foarte sensibili. Dacă ești născut în pești, poți fi copleșit extrem de ușor, așa că ai face bine să te mai conectezi uneori și la lumea reală. Nu uita că Saturn își începe tranzitul în semnul tău, pe 7 martie! Deci 2023 poate fi anul trezirii la realitate!

Citește și Horoscop karmic ianuarie 2023. Provocări uriaşe la început de an, datoriile karmice vin din urmă