Horoscop 21-27 decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Zodiile, puternic influentate de tranzitul planetei Mercur printr-un sector nefavorabil

Horoscop 21-27 decembrie 2020. Planeta Mercur va tranzita până la finalul anului un sector nefavorabil. Ce sectoare de viaţă pot fi influenţate în rău sau în bine pentru fiecare semn zodiacal, aflaţi de la astrologul România Tv Adrian Bunea.

21 dec. 2020, 11:30
Horoscop 21-27 decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Zodiile, puternic influentate de tranzitul planetei Mercur printr-un sector nefavorabil

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Berbec

O deplasare de plăcere în străinătate, pentru cine mai reuşeşte să aibă asemenea ieşiri în această perioadă dificilă, nu va fi deloc sub auspicii favorabile şi toate lucrurile mai puţin bune prin care poţi trece au scopul de a te învăţa ceva important. În schimb dacă te afli la muncă departe de ţară poţi beneficia de conjuncturi favorabile.

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Taur

Evenimente nu prea bune care au loc acasă sau la locul de muncă pot împiedica intrarea în posesia ta a unor sume de bani sau al unor obiecte materiale cu o valoare importantă, provenind de la alte persoane şi astfel bugetul tău personal poate fi afectat. În schimb poţi conta pe câştigurile realizate prin forţele tale proprii, vei fi ajutat de toată lumea.

Citeşte şi Horoscop decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Parcursul malefic al planetei Jupiter va transforma succesul în eșec

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Gemeni

Din cauza unor dialoguri nepotrivite între tine şi partenerul de viaţă, relaţia de cuplu poate avea de suferit, lipsa de respect şi consideraţie pe care o arătaţi amândoi nu vă ajută la nimic. În schimb dacă luaţi în considerare sfaturile unui alt membru al familiei care încearcă să vă împace, relaţia de cuplu poate reveni la normal.

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Rac

Vei traversa o perioadă în care poţi plăti pentru faptele tale rele din trecut, sau poţi fi răsplătit cu evenimente favorabile. Astfel dacă în trecut ai avut câştiguri materiale dar ai ţinut totul pentru tine, deşi ţi se cerea ajutorul, acum poţi avea probleme în încasarea banilor pentru munca ta. Totuşi dacă ai fost generos, acum poţi avea avantaje materiale de la alte persoane.

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Leu

Capitolul lucrurilor care reprezintă o plăcere pentru tine este afectat. Astfel mai bine amâni pentru o altă perioadă orice deplasare turistică pentru că nu vei reuşi să te simţi bine şi este posibil să rămâi cu datorii băneşti cam mari. În schimb ai momente favorabile la locul muncă şi este posibilă creşterea veniturilor realizate.

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Fecioară

În cadrul căminului familial se desfăşoară un conflict iar tu eşti prins la mijloc în această luptă dintre partenerul de viaţă şi un alt membru al familiei. Dacă te plasezi de partea uneia dintre tabere ai spus adio la pacea şi liniştea din cadrul căminului. O posibilitate favorabilă ar fi să încerci prin dialog şi cu multă răbdare să încerci să împaci cele două părţi.

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Balanţă

Poţi primi o veste rea legată de un conflict în desfăşurare la locul tău de muncă iar toate problemele sunt generate de o eroare în documentele de serviciu sau de un dialog nepotrivit pe care l-ai avut cu cine nu trebuia. Deşi şansele sunt mici, poţi primi o veste bună legată de o deplasare turistică în străinătate.

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Scorpion

Poţi avea o uşoară pierdere materială, veniturile tale obţinute prin muncă pot fi afectate din cauza unor ieşiri la distracţie sau a unei deplasări turistice în care cheltuiala este prea mare sau pur şi simplu, pauza în muncă îţi diminuează câştigurile. Activitatea ta la locul de muncă şi mai mult timp petrecut acasă cu familia asigură o stabilitate a bugetului tău personal.

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Săgetător

Te poţi confrunta cu mici probleme de sănătate cauzate de supărările care pun stăpănire pe psihicul tău, generate de problemele cu care te confrunţi acasă în cadrul familiei, sau de dificultăţile pe care le ai, dacă te-ai stabilit în străinătate. Dialogul pe care îl ai cu toată lumea şi o bună relaţie cu partenerul de viaţă te pot feri de probleme.

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Capricorn

Se activează sectorul restanţelor negative sau pozitive din vieţile tale anterioare. În cazul nefavorabil, sunt afectate veniturile care provin de la alte persone sau din recuperarea unor datorii mai vechi, în sensul că nu vei reuşi să intri în posesia unor sume meritate de drept. Totuşi poţi avea unele ocazii de câştig suplimentar din munca ta.

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Vărsător

Poţi avea unele dificultăţi în plan profesional la locul tău de muncă, unele probleme pe care le ai în relaţia de cuplu sau scăderea bugetului tău personal îţi afectează activitatea profesională. În schimb în cadrul unor ieşiri la distracţie, cu ajutorul farmecului tău personal poţi obţine un ajutor material de la alte persoane.

Horoscop 21-27 decembrie 2020 Peşti

Poţi înregistra o scădere a respectului şi aprecierii de care te bucurai din partea celor care te cunosc, totul din cauza ambiţiei tale de a ieşi victorios cu orice preţ dintr-o confruntare a orgoliilor. Mai bine accepţi sfaturile venite de la partenerul de viaţă şi de la familie şi nu te lăşi prins în conflicte din care oricum nu ai nimic de câştigat.
Acestea sunt previziunile privind tranzitul afectat al planetei Mercur, pâna la finalul anului.

Astrologul Adrian Bunea poate fi urmărit și pe pagina personală de facebook AdiBunAstrolog