Horoscop 21 aprilie 2019. Ce au pregătit zodiile pentru duminică: Există riscul să apară anumite surprize neplăcute

Horoscop 21 aprilie 2019. Ce au pregătit zodiile pentru ultima zi a săptămânii: Există riscul să apară anumite surprize neplăcute. Veşti bune pentru o zodie, care află că nu există surpriză mai mare decât să afli că o persoană te place, iar tu habar nu ai. Câteodată, dragostea e chiar la câțiva metri distanță.

RomaniaTV.net
20 apr. 2019, 14:59
Horoscop 21 aprilie 2019. Ce au pregătit zodiile pentru duminică: Există riscul să apară anumite surprize neplăcute

Horoscop 21 aprilie 2019. Ce au pregătit zodiile pentru ultima zi a săptămânii: Există riscul să apară anumite surprize neplăcute. 

Horoscop 21 aprilie 2019 Berbec

Berbecii ar trebui să-și calculeze cu grijă bugetul, din cauza… iubirii. O persoană atrăgătoare, care le-a pus inima pe jar, ar putea veni cu o ofertă de nerefuzat, iar asta prespune cheltuieli nu tocmai neglijabile. Iar perioada sărbătorilor este, oricum, un moment în care se sparge pușculița. Așadar nu ar fi o idee rea să-ți pui finanțele în ordine, tocmai pentru a te distra după pofta inimii, scrie observator.tv

Horoscop 21 aprilie 2019 Taur

Taurii trebuie să facă tot posibilul pentru a-și recăpăta încrederea în forțele proprii. Vin ocazii unice la orizont, iar pentru a profita de ele trebuie curaj și prezență de spirit. Atât în dragoste, cât și pe plan profesional, vor fi schimbări majore. Chiar dacă nativii din această zodie sunt copleșiți de îndoieli, este necesar să meargă înainte cu orice preț. Lucrurile se vor rezolva în timp.

Horoscop 21 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii ar face bine să nu-și consume toată energia încercând să rezolve problemele altora. Prioritatea este și va fi propria sănătate, atât fizică cât și mentală, pentru a fi aprope de cei care chiar au nevoie de tine. În rest, cine intră în belele trebuie să iasă singur din ele, altfel nu va învăța niciodată lecția. Urmărește cu atenție situația și fii pregătit să intervii doar în momentele cruciale. Și nu neglija odihna, urmează o perioadă solicitantă.

Horoscop 21 aprilie 2019. Ce au pregătit zodiile pentru ultima zi a săptămânii: Există riscul să apară anumite surprize neplăcute.

Horoscop 21 aprilie 2019 Rac

Fără să bănuiască nimic, Racii sunt înconjurați de o persoană cu inima pe jar. Această nouă apariție ar vrea ceva mai mult decât o simplă prietenie, doar că nu și-a adunat curajul pentru a o spune cu voce tare. Și, oricum, nativii din zodia Rac nu sunt genul care să discute despre asemenea subiecte direct. Însă mesajele subtile și micile gesturi de afecțiune par a rămâne fără răspuns. Racii ar face bine să se trezească din somn, altfel ar putea pierde o frumoasă poveste de iubire.

Horoscop 21 aprilie 2019 Leu

Astăzi ai un comportament capricios. Toţi cei de lângă tine încearcă să-ţi intre în graţii şi să te mulţumească, dar nici asta nu este de ajuns. Cel mai bine ar fi să te înţelegi pe tine, iar abia apoi să începi să ai pretenţii de la alţii. Dacă nu găseşti soluţii, poate cel mai bine ar fi să te izolezi şi să începi să meditezi. Seara ar fi potrivită pentru o întâlnire romantică, o conversaţie intimă sau o declaraţie de simpatie în care să pui toate gândurile frumoase.

Horoscop 21 aprilie 2019. Ce au pregătit zodiile pentru ultima zi a săptămânii: Există riscul să apară anumite surprize neplăcute.

Horoscop 21 aprilie 2019 Fecioară

Nu este o zi potrivită pentru a-ţi demonstra aroganţa. Ai grijă la sentimentele celor apropiaţi. Nu arunca în grabă cuvinte care pot produce un dezastru. Arată respect inclusiv pentru cei pe care i-ai ofensat în trecut. Asta în special pentru că există riscul ca un fost prieten să-ţi devină duşman. În materie de finanţe, astăzi s-ar putea să fie ziua ta norocoasă, respectiv să dai o lovitură scurtă şi rapidă. Poate ar trebui să-ţi încerci norocul la loto.

Horoscop 21 aprilie 2019 Balanţă

Există riscul să apară anumite surprize neplăcute. Pentru a le evita, caută să pui punctul pe „i” în discuţiile cu cei apropiaţi. Oferă şi cere sinceritate pentru a evita momentele neaşteptate. La prânz poate apărea ideea unui picnic sau a unui grătar în aer liber, iar seara ar putea fi dedicată unui eveniment zgomotos, o petrecere cu multă lume sau poate un concert la care îţi doreai să mergi de foarte mult timp.

Horoscop 21 aprilie 2019 Scorpion

Pentru majoritatea Scorpionilor, ziua de astăzi este una lipsită de evenimente notabile. Cel mai bine ar fi să te odihneşti sau să-ţi recapeţi puterile din punct de vedere emoţional, după ce ai avut parte de o perioadă mai complicată. Ar fi bine să eviţi aglomeraţia din oraş undeva în aer liber, poate la o grădină botanică sau zoologică. În plus, pentru nativii din zodia Scorpion vine o vreme a schimbării, aşa că pregăteşte-te să faci modificări la nivel de garderobă.

Horoscop 21 aprilie 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii doresc să-şi ducă proiectele la bun sfârşit. Poate fi vorba despre un proiect personal, un tablou, o piesă muzică sau un nou volum dintr-un roman. Concentrează-te şi cu siguranţă vei reuşi. Apoi luptă împotriva nedreptății şi fii alături de cei mai slabi. Sfatul astrelor este să rămâi în preajma casei. Odihneşte-te pentru că va urma o săptămână grea. Seara, relaxează-te la spa sau cu o sesiune de masaj.

Horoscop 21 aprilie 2019. Ce au pregătit zodiile pentru ultima zi a săptămânii: Există riscul să apară anumite surprize neplăcute.

Horoscop 21 aprilie 2019 Capricorn

Capricornii sunt foarte pozitivi astăzi. Vei vrea să faci cât mai multe vizite, la prieteni şi membri apropiaţi de familie. Nu încerca să epatezi pentru că este posibil să strici dispoziţia celor din jur. Cel mai bun scenariu pentru tine astăzi este să fii liniștit, pozitiv şi energic. Poţi merge la cinema, să te plimbi prin parc sau să te joci cu copilul.

Horoscop 21 aprilie 2019 Vărsător

Duminică, Vărsătorii se pot relaxa. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să ridici moralul unui prieten foarte apropiat, care este în depresie. Fii alături de el şi acordă-i atenţia necesară. În relaţia cu partenerul de viaţă este linişte şi pace. Dacă eşti singur şi visezi la o relaţie frumoasă de iubire, priveşte în jur şi fii mai deschis cu persoanele care manifestă dorinţa de a se apropia de tine.

Horoscop 21 aprilie 2019 Pești

Peştii vor avea parte de multe surprize plăcute. Probabilitatea unui cadou valoros pe care să-l primeşti de la rude sau prieteni este foarte ridicată. Este posibil să primeşti veşti importante care îţi vor deschide noi orizonturi. Nu este recomandat să faci presiuni în dragoste. Dacă eşti singur, nu pune presiune pe persoana cu care vrei să ai o relaţie. Lasă acest lucru să crească de la sine.

Horoscop 21 aprilie 2019. Ce au pregătit zodiile pentru ultima zi a săptămânii: Există riscul să apară anumite surprize neplăcute.

Horoscop 21 aprilie 2019. Nu există surpriză mai mare decât să afli că o persoană te place, iar tu habar nu ai. Câteodată, dragostea e chiar la câțiva metri distanță, trebuie doar privești cu atenție.