Horoscop 21 august 2023. Egourile se confruntă unele cu altele. Curge cu drame, victimizări şi conflicte

In prezent sunt posibile jocuri de putere uimitoare. Soarele infocat si vulcanicul Pluto se intalnesc, provocand egourile sa se confrunte unul cu altul.

21 aug. 2023, 00:10
Horoscop 21 august 2023. Egourile se confruntă unele cu altele. Curge cu drame, victimizări şi conflicte

Horoscop 21 august 2023. Pe masura ce Luna in Balanta face cuadratura cu inteleptul Pluto, strategiile mai subtile, cum ar fi sa joci rolul victimei, ar putea fi mai atragatoare decat a deschide un conflict.

Luna formeaza, de asemenea, un sextil bun cu Soarele, asa ca in mod ideal vom putea vedea drama asa cum este, cel putin. Dupa ce Luna intra in Scorpion, este posibil sa dorim sa o studiem in continuare.

Horoscop 21 august 2023 BERBEC

Astazi mai mult ca oricand, vei tanji sa evadezi din rutina zilnica. Iti este dor si pofta de sunete noi, imagini noi, chipuri noi si locuri noi, dar tu stii ca trebuie sa iti combini dorintele cu obligatiile profesionale si domestice. Nu este mereu usor. Ai incredere in imaginatia ta ca sa gasesti o cale sa potolesti acest conflict.

Horoscop 21 august 2023 TAUR

In sfarsit, esti in faza de a-ti repara orice in energia ta. Micile frecusuri ce te-au secatuit de energie in ultimul timp incep sa dispara. Esti pe cale sa iti recastigi toata energia fizica. Daca din nou pierzi controlul, energia din nou va scadea. Ai invatat o lectie importanta despre moderatie. Tine-o minte.

Citeste si Pregătește-te! Atât Venus, cât și Mercur vor fi retrograde în această lună. Reguli de urmat până în septembrie

Horoscop 21 august 2023 GEMENI

Te simti cumva meteodependent azi ? Zambesti daca e soare si esti trist daca sunt nori ? Este prea posibil, dat fiind ce furtuni emotionale ai avut de traversat in ultimul timp. Dureaza sa te recuperezi total din asemenea furtuni. Asa cum stii, nu munca in sine te epuizeaza ci ingrijorarea despre viitor este cea care te stoarce de energie. Da-ti o pauza azi. Dedica-ti sa te odihnesti, sa te recuperezi si sa simti pe cine iubesti cu adevarat.

Restul zodiilor, pe www.sfatulparintilor.ro

Citeste si Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă