Horoscop 21 ianuarie 2021. Zi cu gelozie, tentanții, suspiciuni și relații care se încheie

Veti fi confruntat cu o alegere: ar trebui sa te apleci spre optiunea pe care ti-o spune inima. Renunta la persoanele neplacute.

RomaniaTV.net
20 ian. 2021, 14:22
Horoscop 21 ianuarie 2021. Zi cu gelozie, tentanții, suspiciuni și relații care se încheie

Horoscop 21 ianuarie 2021 Berbec

La inceputul zilei, nu ezitati sa faceti achizitii mari si sa faceti investitii. Veti intalni o persoana, dupa care un nou scop va aparea in viata voastra. Dar dupa-amiaza este mai bine sa nu derulezi negocieri de afaceri si sa refuzi orice tranzactie.

Taur

Astazi Taurul nu va putea sta departe. Este necesar sa luati decizii importante si serioase de care depinde soarta si viata viitoare. Langa tine vor aparea oameni de mare succes, a caror opinie merita ascultata. Trebuie sa fii cat mai colectat si concentrat pe obiectivele tale.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Gemeni

Exista sansa sa va certati cu colegii, sa aveti probleme. Dar trebuie sa rezistati acestor atacuri. La urma urmei, succesul dvs. la locul de munca nu poate fi decat invidiat. Simtiti-va liber sa fiti de acord cu o promotie, sa luati noi proiecte. Nu va subestimati stima de sine, meritati un nou nivel.

Rac

Dedicati aceasta zi recreerii si divertismentului activ. Cand planificati si construiti o cabana de vara sau  sa renovati o casa, fiti atenti. Puteti sa va raniti sau sa faceti o greseala grava care va incetini procesul. Relatiile cu partenerul si familia sunt calme si armonioase.

Horoscop 2021 Neti Sandu. 2021, un an plin de schimbări neaşteptate şi revelaţii majore
Leu

Fii atent, ai putea fi grav ranit. Daca esti vigilent, atunci problemele te vor ocoli. Momentul favorabil pentru a va muta in alt oras sau in alta casa. Iti poti gasi locul in viata, unde vei ramane pana la capat. Abtineti-va de la adunari in masa.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Fecioara

Fecioara, tine-ti urechile deschise. Nu va supraestimati punctele forte si capacitatile, altfel oamenii vor profita de dvs. si veti cheltui multa forta si vitalitate. Vei fi unul dintre ultimii care stiu ca ai fost obisnuit. Acum puteti sa va certati cu rudele sau sa dezvaluiti inselaciune, sa va pierdeti increderea in persoanele apropiate.

Balanta

Balanta va primi vesti bune, vor aparea noi cunoscuti, care vor deveni o relatie serioasa si pe termen lung. Fii atent la sanatatea ta. Este posibil sa simtiti dureri musculare, frisoane si greata. In cazul unor astfel de simptome, este mai bine sa stati acasa. De asemenea, nu este recomandat sa consumati bauturi alcoolice.

Scorpion

Afacerile pentru Scorpion merg in sus, dar nu va multumiti cu oferte prea tentante. Nu ar trebui sa fii atat de credul, inselat si de dorinta. Si chiar si cunoscutii foarte educati se vor dovedi a nu fi cei mai cinstiti oameni. Cand incheiati tranzactii, puteti intalni fraude.

Citeşte mai multe aici


loading...