Horoscop 22 august 2023. Planetele îţi cresc starea de spirit şi te pun marţi într-o dispoziţie foarte bună

O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!

21 aug. 2023, 13:10
Horoscop 22 august 2023. Planetele îţi cresc starea de spirit şi te pun marţi într-o dispoziţie foarte bună

Horoscop 22 august 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Tu esti pretutindeni in acelasi timp, miscandu-te suficient de rapid incat oamenii au impresia ca iti schimbi locul la o clipire de ochi. Esti lipsit de griji si expansiv dar nu te opresti din muncit. Simti nevoia sa ai tu mainile pe totul. Starea ta buna este contagioasa. Vrei totul dar e bine sa fii cumparat pentru ca poti sa nu ai bugetul sau forta de a gestiona tot ce se poate implini. Incetineste putin ritmul acum si asculta adevaratele motive. Pune-ti intuitia si inspiratia la treaba si alege directia care te ajuta cu adevarat.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pregateste-te pentru surprize minunate astazi ! Dezvoltari succesive aduc o noua situatie pentru tine care te entuziasmeaza. Incearca sa iti mentii mintea limpede printre toate aceste lucruri bune si nu iti pierde concentrarea. Asta iti va permite sa faci maximum din proiectele viitoare. Spre finele zilei, te vei putea destresa si petrece timp cu oamenii cu care simti sa fii aproape acum.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astazi te vei simti ca si cum vei face unele descoperiri si ca atare vei trai experiente care te vor imbogati. Fii atent insa sa nu ai o atitudine in care sa o rupi brutal cu prietenii sau rudele apropiate. In cazul in care te lasi implicat in conflicte, sunt riscuri de dureri de cap sau probleme de piele. Este o zi favorabila activitatilor comerciale. Daca ai probleme cu banii, vei primi ajutor de la oameni din mediul tau. Astrele te sfatuiesc sa accepti orice ajutor fara ezitare.

Horoscop 22 august 2023 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Planetele de astazi iti creste starea de spirit si te pun intr-o dispozitie foarte buna. Canalizeaza constient aceasta energie minunata venind in contact cu prieteni si cu oamenii dragi din viata ta. Cu siguranta ca asta iti va imbunatati relatia cu ei, ridicand relatia la alt nivel. In contrapartida, si tu vei simti o pace a mintii de care ai nevoie ca sa te poti concentra pe tot ce ai de facut, fara sa fii tulburat de probleme meschine.

Zodiac CHINEZESC 21-27 august 2023. O saptămână mai puţin propice. Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Leu (23 iulie – 22 august)

Relatiile tale de iubire pot fi subiect de indoiala, de angoasa dar este la fel de probabil sa ai parte si de o intalnire incantatoare. Cu copiii, incearca sa fii mai calm in ciuda provocariloor lor. La munca, va fi suficient sa crezi in tne si vei genera miracole peste asteptari. Poti indulci anumite conflicte intre cunostinte. Vei fi in forma generala buna insa fii atent cu mancarea, in special daca ai o problema cronica.

Horoscop 22 august 2023 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Farmeca oamenii ca sa ii dezarmezi. Flutura ochii frumos si fermecator sau intareste-ti pectoralii, de la caz la caz. Ziua de azi predispune la conflicte si contraziceri iar tu nu ai nevoie de asta. Dar nici nu vrei sa abandonezi discutia. Foloseste-ti tot farmecul din dotare si cat mai putin cuvintele taioase. Daca vei fi sociabil si placut, poti ajuta oamenii sa isi elimine frici si preocupari in ceea ce te priveste.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Tu esti mai mult decat constient de capacitatile tale. Dar a sosit vremea ca si altii sa ti le recunoasca cu adevarat. Exista in viata ta oameni influenti ce iti pot deschide usi si oferi sanse pentru un viitor mai bun. Nu refuza nicio propunere de la ei si fii deschis. Proiectele pe care le incepi in aceasta perioada iti promit rezultate bune pe termen lung. Asigura-te ca actionezi destept si abil ca sa prinzi orice oportunitati apar pe calea ta.

Horoscop 22 august 2023 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Viata ti-a oferit o buna expunere cu tot felul de noutati : situatii, oameni, experiente, locuri. Sa fii pregatit sa faci fata la ce urmeaza legat de acestea, pentru ca ele trebuie traite si asumate. Fii pregatit sa poti raspunde la orice esti intrebat. Eforturile depuse acum vor dura mult timp ca efect bun iar o fundatie solida se va pune pentru progresul tau viitor. Totul e sa iti asumi toti pasii ce vin si sa nu uiti sa te revitalizezi si rasfeti periodic.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cariera sau familie ? Recunoastere sociala sa gratificare personala ? Te-ai putea simti tras intre doi poli si sa iti petreci o buna parte din zi cautand raspunsuri la asemenea intrebari fundamentale pentru directia aleasa si pentru linistea ta sufleteasca. Tu incerci sa mentii totul sub control pe toate planurile, insa zile ca acestea cu intrebari ca acestea sunt semnale ca este momentul sa te gandesti la schimbari realiste pentru viitor.

Previziuni RUNE pe ZODII, 21-27 august 2023. NAUTHIZ cere precauţie şi răbdare. Noutati de la pietrele mistice!

Horoscop 22 august 2023 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cuvintele tale au un impact extraordinar de puternic azi, deci gandeste inainte sa vorbesti. Este usor sa ranesti sufletul altora daca nu tii cont ce scoti pe gura. Incearca sa fii prudent in orice conversatie telefonica si intotdeauna sa verifici daca te-ai facut inteles, in special daca dai indicatii si directii oamenilor. Mergi mai adanc azi in relatii in loc sa ramai la nivel superficial. Oamenii se vor deschide spre tine daca participi cu adevarat si iti pasa.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Alege tu in mod constient un anumit ritm in care sa derulezi ziua si asuma-ti un rol activ aducand o diferenta palpabila in mediul in care traiesti. Daca misti lucrurile din jur, scotandu-le din amoreala, sau daca schimbi o rutina pentru a se potrivi mai vine cu un anumit stil de viata nou care te reprezinta, vei realiza mai multe si te vei simti mai bine pentru ce ai de facut in viitor.

Horoscop 22 august 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu uita ca in general in viata istoria de repeta. Daca retii acest adevar, te va ajuta pentru ceva din ziua de azi care are legatura cu ceva din trecut. Trecutul este o mare sursa de intelepciune pentru oricine. Astazi vei rezolva orice problema daca iti vei raspunde la cateva intrebari cheie: Cand am mai avut de-a face cu o situatie similara ? Ce am facut atunci si a iesit bine ? Dar ce nu a iesit bine ? Ce sa evit si ce sa repet acum ?