Zodiac CHINEZESC 21-27 august 2023. O saptămână mai puţin propice. Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Fii pregatit si pentru ceva compromisuri in situatii mai controversate. Nu respinge din start totul. Fa ceea ce este corect, fara sa-ti fie teama ca pierzi.

21 aug. 2023, 07:47
Zodiac CHINEZESC 21-27 august 2023. O saptămână mai puţin propice. Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii
Zodiac CHINEZESC saptamana 16-22 ianuarie 2023

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 21-27 august 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Poate ca traversezi o perioada mai putin propice, poate ca te confrunti cu probleme mai dificile. Indiferent care este situatia, incearca sa nu exagerezi cu reactiile. Pastreaza-ti calmul si starea de spirit pozitiva si iti va fi mult mai usor sa gasesti solutiile. Cand esti nervos, ai tendinta sa te certi si sa nu vezi solutii evidente.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Pot aparea probleme in sfera creativitatii, deoarece esti mult prea stresat. Incearca sa vorbesti cu cei dragi despre ceea ce ti se intampla, fa exercitii de relaxare, meditatii sau orice alte activitati te-ar putea linisti. Vei vedea ca si creativitatea si imaginatia vor reveni la cotele bine stiute.

Trei zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap, noroc cu carul în prima lună a toamnei! Cum li se schimbă destinul în septembrie

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Pune-ti in aplicare planurile la care lucrezi de ceva vreme. Actioneaza decisiv, dar cu o moderatie rezonabila in afaceri. Fii pregatit si pentru ceva compromisuri in situatii mai controversate. Nu respinge din start totul. Fa ceea ce este corect, fara sa-ti fie teama ca pierzi. Succesul nu va intarzia sa apara.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Proiectele tale creative vor prinde contur si, in curand, vor incepe sa-si arate roadele. Nu ezita sa-ti dezvalui ideile partenerului. Poate veni cu solutii care sa imbogateasca planurile tale. Fii increzator in fortele proprii daca urmeaza sa-ti prezinti proiectele in fata unui potential investitor.

Zodiac chinezesc septembrie 2023. Anca Dimancea anunţă zodiile care vor avea de suferit: „Pierderi pe plan financiar”

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Nu iti face griji, chiar daca lucrurile nu sunt chiar asa cum iti doresti tu. Pastreza-ti pozitivitatea si incearca sa privesti si din alte unghiuri fiecare situatie in parte. Vei vedea aspecte care te vor insesina. Nu e totul asa negru, cum pare, la prima vedere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.