HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2018: Tensiuni maxime în relaţie din cauza cumpărăturilor de Crăciun

HOROSCOP Leii au nevoie, mai mult ca niciodata, de sprijinul celor din jur. Acestia trec printr-o perioadă în care nu se simt prea bine. Afla si tu ce iti rezerva astrele.

RomaniaTV.net
21 dec. 2018, 18:24
HOROSCOP 22 DECEMBRIE 2018: Tensiuni maxime în relaţie din cauza cumpărăturilor de Crăciun

HOROSCOP BERBEC

Relatia dintre parinti si copii are o conotatie speciala astazi, ca atare asuma-ti rolul pe care il ai in aceasta poveste si joaca-l cu devotament. Daca tu esti fiul, petrece cateva ore in compania parintilor tai sau da-le un semn de viata, pentru ca efectele acestei discutii vor fi fantastice asupra lor, dar si a ta deopotriva. Daca tu esti parintele, coboara-te un pic la nivelul celor mici si adu-ti aminte cat e multa nevoie au de joaca, de dialog, de prezenta ta alaturi de ei cat mai mult timp. Lasa-ti toate grijile deoparte si dedica-te, macar cateva minute, celor mici sau celor batrani care asteapta atat de mult un dram de atentie de la tine.

HOROSCOP TAUR

Nu sta sa analizezi o situatie negativa pe toate partile, pentru ca vei gasi din ce in ce mai multe motive de suparare si iritare. Mai bine iti pui mintea la contributie pentru a gasi iesiri din acest impas, pentru ca mintea ta e creativa si descopera unele din cele mai stralucite idei. Poate in momentele mai pesimiste nu esti tu chiar atat de indraznet spre teluri marete, dar e suferinta naste de multe ori solutii geniale. Nu te mai chinui atat cu suspine si lacrimi, ci iesi din starea ta nefasta cu un plan nou de zile mari, care e acolo in mintea ta si asteapta sa fie eliberata pentru a da roadele scontate. Nu-l lua, deci, pe nu in brate, pentru nimic in lume!

HOROSCOP GEMENI

Energia pe care o investesti intr-o activitate epuizanta te va ajuta sa ajungi repede la rezultatele scontate. Chiar daca tu esti adeptul actiunilor lente, pe indelete, cu termene de lunga durata, de data aceasta ti s-ar cere totusi un efort sustinut rapid, pe loc, in termen scurt. Incearca sa-ti aduni fortele in acest sens si sa-ti canalizezi toata atentia asuprea lui, pentru ca rezultatele vor aparea foarte repede. Trebuie sa pui accent pe spontaneitate, promptitudine, viteza de lucru, pentru ca e totusi o situatia care se cere rezolvata repede. Ieri daca s-ar putea, deci nu mai ai timpul necesar de care ai avea nevoie.

HOROSCOP RAC

Fii un pic mai atent la ceea ce iti transmite organismul, pentru ca ai putea fi tentat sa-i oferi mai mult decat are nevoie. Putin rasfat nu strica nimanui, dar totusi aluneci incet spre unele excese care pot lasa urme asupra corpului tau. Ca ai tendinta de a manca mai mult, ca esti atras de activitati care nu-ti fac bine sau sa te lasi dominat de placeri nesanatoase, fii sigur ca toate acestea vor avea efecte asupra starii tale de bine. Poate pe moment e comod si confortabil sa te complaci in bucuria simturilor, dar peste cateva zile s-ar putea numara kilogramele in plus sau orele nedormite.

HOROSCOP LEU

Ai nevoie de ajutor pentru a depasi un moment de slabiciune fizica. Asculta sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare si a depasit cu bine impasul. Foloseste reteta sa de succes si iti vei reveni repede la normal. Nu pierde vremea cu propriile experimente cand poti aplica mult mai repede ponturile celui care se ofera acum sa te indrume in procesul vindecarii. Stie bine ce spune si merita sa-i calci pe urme. El se simte bine, in forma, organismul lui degaja sanatate si energie pozitiva, deci de ce nu ai face ca el?

HOROSCOP FECIOARA

Nici tie nu-ti vine a crede ce curajos ai devenit intr-un punct in care ti se cam inchid usile spre ceea ce visai sa atingi. Altadata ai fi abandonat lupta, dar azi nu-l accepti pe nu drept raspuns, si te ambitionezi si mai tare sa lupti cu oprelistile. Dupa ce le vei trece, iti vei da seama cat de puternic si capabil esti, ceea ce te va ajuta sa cresti tu singur in proprii tai ochi. Stima de sine are mult de castigat datorita acestui succes, pentru ca reusesti sa ajungi la un anumit scop chiar daca toate conditiile par sa ti se impotriveasca. Asa da management in situatii de criza, pentru ca tu nu lasi piedica sa-ti taie elanul, ci te impinge si mai tare inainte. Felicitari!

HOROSCOP BALANTA

Pune-ti creativitatea fara margini la treaba, pentru ca ar iesi de aici succese demne de lauda. Tu ai mereu iei noi, originale, indraznete, care se cer transpuse in practica. Nu trebuie sa nu le pastrezi doar la nivel teoretic, ci fa un pas in fata si asuma-ti orice gen de sarcina in care poti sa-ti valorifici talentele cu care esti din belsug inzestrat. Fie ca e vorba de domenii artistice in care poti avea acum rezultate notabile, fie ca e vorba de capacitatea ta de a te pune mai bine in valoare prin calitatile tale in plan comunicational si relational, tu esti cel care iese azi in evidenta prin ceva special ce te ajuta sa obtii laude bine meritate.

HOROSCOP SCORPION

Incetul cu incetul se face otetul, ca atare nu pretinde rezultate imediate in proiectul la care muncesti deja de ceva vreme. Mai e cale lunga pana la roadele concrete, dar important e ca ai un sentiment de incredere ca esti pe drumul cel bun, ca la capat te asteapta cu adevarat reusita. Ai rabdare, deci, si trage tare mai departe, pentru ca roadele vor fi mai mult decat multumitoare, si se pot calcula ori in bani, ori intr-un sentiment total de securitate si siguranta pe toate planurile. Daca e in joc stabilitatea ta sau a familiei, merita sa astepti oricat, dar ai convingerea ca la capat chiar te asteapta ceea ce ai nevoie!

HOROSCOP SAGETATOR

Se anunta ceva bani in perioada imediat urmatoare si deja incepi sa faci planuri mari cu ei, dar nu cumva te cam pripesti? Atunci cand apar bani, apar si datorii urgente de platit, ca atare, inainte de a-ti face iluzii ca-ti vei cumpara cine stie ce obiect mult visat, adu-ti aminte de lista lunga da plati care stau de ceva vreme in asteptare. Daca ai nevoie de bani de urgenta pentru un plan caruia ii acorzi o importanta majora, te poti gandi la un imprumut, pentru ca ai putea gasi azi persoana care ti-ar putea fi de folos in acest sens, dar nu te inhama la o serie noua de rate sau de datorii daca ai deja un bagaj greu de acelasi fel in spate. Calculeaza-ti bine resursele!

HOROSCOP CAPRICORN

Toate ar trebui sa-ti mearga ca unse azi, pentru ca e o zi a victoriei depline, a succesului maxim, pe care e bine sa o valorifici la capacitate maxima. Poate ai ajuns la apogeul unei actiuni si acum ai curajul sa povestesti lumii ce ai realizat, poate ti s-a implinit un mare vis, pentru care ai muncit enorm, si acum vin recompensele, felicitarile si semnalele de admiratie catre tine. Bucura-te cu toata inima de atmosfera de sarbatoare a acestei zile, pentru ca e ca un dar pe care il meriti din plin pentru tot ce ai construit cu succes pana acum. Lauda-te, lasa modestia la o parte, ca ai ce povesti lumii!

HOROSCOP VARSATOR

Nu te crampona de un singur aspect spre care iti canalizezi toata energia, pentru ca uneori pot aparea si alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ti se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ti se ofera. Daca insisti sa obtii un anumit lucru dintr-o singura directie si acesta nu vine conform asteptarilor, ai putea suferi o deceptie, or asa, avand la dispozitie alternative din mai multe parti, vei putea imediat sa schimbi macazul spre altceva mai bun. Fii maleabil, adaptabil, accepta optiunile care apar, pentru ca asa gama de alegeri si de urmari devine mult mai bogata.

HOROSCOP PESTI

Daca apare azi in calea ta o persoana mai in varsta care iti inspira respect si intelepciune, stai cu urechile palnie la ce are sa-ti spuna, pentru ca poate fi un invatator pentru tine. Accepta-ti pozitia de elev in fata lui si incearca sa receptezi orice informatie pe care e dispus sa ti-o impartaseasca. Are, de departe, mai multe cunostinte decat tine si o vasta experienta de viata, si tot ce poti afla de la el e in beneficiul maturizarii si cresterii tale. Priveste-l ca pe un profesor la scoala vietii, ca pe un maestru, ca pe un mentor ce te poate indruma intr-o directie benefica dezvoltarii tale personale si invata!